Ja estem de nou per ací…Per a començar vull parlar-vos del programa que realitzem el passat 24 de novembre amb José Posada al qual vam tindre l’honor d’entrevistar Maje Amorós i jo. José Posada és un actor de doblatge espanyol conegut per doblegar a Chandler Bing en Friends, Deadpool en les pel·lícula homònimes i Harry Osborn en la trilogia de Spider-Man. A més és conegut per doblegar recurrentment a Matt Damon, Adam Sandler, James Franco, Jude Law, Brendan Fraser i Ryan Reynolds. És fill del gran actor de doblatge Luis Posada Mendoza i de l’artista Nuria Cugat i germà del conegut Luis Posada.

José va començar com a titellaire amb marionetes i puchinelis, jugant amb el seu germà a posar veus i xuplant-se sessions maratonianes de cinema, des de xicotet va absorbir com una esponja els coneixements del seu pare, la seua mare i dels companys de treball de tots dos.

Durant l’entrevista vam poder parlar del difícil i inestable que és la seua professió, del repte que va suposar doblegar a un personatge com Deadpool o de com està afectant la crisi de la COVID al sector entre altres temes d’interés.

José és una persona amable, humil, pròxima i un pelín tímida. No li agrada en excés ser el centre d’atenció. Encara així, sempre està disposat a compartir els seus coneixements i experiències en mitjans com el nostre o similars.

Per a nosaltres va ser un plaer poder compartir uns minuts amb ell i viceversa, i no sols hem compartit un temps d’entrevista, sinó que també participa amb nosaltres en el nostre serial radiofònic “Dimensions Creuades” tant en la primera part del capítol 1 com pròximament en altres episodis del format.

Aquest dia a part de l’entrevista, vam poder gaudir del capítol 2 del nostre serial Radiofònic, i de la secció d’Essència, en la qual el nostre company Nacho ens va parlar de la dependència, la codependecia i la interdependència.

Per tot això i molt més, volem donar-te les gràcies José.

També us volem convidar que li conegueu una miqueta més a través d’aquest enllaç: https://go.ivoox.com/rf/60918148

Una setmana més tard, en el programa del dia 1 de desembre, comptem amb la artistaza alacantina Esther Díaz. Quin encant de persona… Quina gran cantant.

I com ja comentem en la seua presentació just abans de l’entrevista, Esther és una veu de les quals calen, i el seu talent es mostra i es demostra en un so que transmet experiència. Experiència no sols per la seua trajectòria i recorregut, si no perquè és una d’aqueixes veus que encara que no canten lletres, conta històries.

Pedagoga musical entre altres, transmet l’amor per la música amb la seua veu a l’escola i en l’escenari, i disposa de tot el seu calendari a l’hora de posar cita a la seua reunió amb la música, el seu idioma, el camí que li porta i que hui li porta amb nosaltres.

No us mentirem, perquè descobrint la seua ànima, ens va donar recer de sobte, la veritat d’una veu lliure, fent créixer amb el seu ressò, la flor del matí en el nostre ventre.

Posant el seu cor ens fa veure que aqueixa flor és una rosella, una, que transmet la llum i la llibertat de les veus pures. El seu amor ens fa caminar i fins i tot esperant vint anys o deixant vint anys arrere, estant més vells o més bonics, qui sap, escoltar les seues melodies és moure les emocions, com quan jugues o balles la sancallosa del llorer.

Gràcies per transmetre’ns aqueixa pau i calma tan necessària per a molts moments de la vida.

En aquest programa no va haver-hi capítol del nostre serial, ocupem aqueix espai amb música de la nostra convidada i amb una extensió de l’entrevista. Això sí, Nacho Delgado va estar al peu del canó amb la seua meravellosa secció de reflexions en la qual ens va parlar sobre “El Folklore”

Si voleu escoltar el programa complet, on es troba l’entrevista, ací teniu l’enllaç: https://go.ivoox.com/rf/61253129

I finalment, dimarts passat dia 8 (Festiu per ser el dia de la Immaculada) vam tindre un especial presentat pels nostres companys d’equip Javier Losáni José Luis García.

En aquest especial vam poder escoltar una ficció sonora titulada “Catarsi”, preludi del serial radiofònic d’aquesta cinquena temporada.

Escolta-ho ací: https://go.ivoox.com/rf/61962921

Abans d’acabar i acomiadar-me, vull agrair als patrocinadors de la secció “Essència” per la confiança depositada en nosaltres i nosaltres. Ells són Dita&Fet, la teua marca de neteja ecològica per a la roba i per a la llar.

Sense més, us convidem que ens seguiu en xarxes:

FACEBOOKINSTAGRAMTWITTERYOUTUBEWEBPODCAST

Abraçades grans! I bones festes!