El pròxim dia 18 de maig Amistades Peligrosas presentarà a Alacant el seu nou disc “Pacto de Sal”. Serà a la Sala The One de Sant Vicent a les 22:00h. Un concert molt especial, amb tota la banda, en el qual presentaran els temes inclosos en el seu nou disc i recordaran els èxits de sempre.

Fa més d’un any que Cristina de la Vall, líder del grup, anunciava el seu retorn a l’escena musical al costat de Marcos Rodríguez. Des de llavors han oferit més de 50 concerts per tota la geografia nacional i ara amb Pacto de Sal, un àlbum de deu cançons inèdites en el qual han estat treballant els últims mesos i que el 8 de febrer va veure la llum.

“Pacto de Sal”, compta amb una producció plena de frescor, amb la riquesa de nous sons i ampliació d’estils on es mesclen el pop, el tecno-pop, rock, ritmes àrabs i africans conjugats amb ritmes llatins. La perfecta mescla d’elements com a sensualitat, transgressió, valentia, solidaritat i compromís queden patents també en aquest nou treball.

Les entrades ja estan disponibles en: https://www.entradasatualcance.com/tickets-amistades-peligrosas-en-concierto#/sell/events/2340/sessions/3200

Sortegem dues entrades al concert entre els nostres lectors i lectores de LOBLANC. Si voleu participar en el mateix solo heu d’enviar-nos un missatge al mail loblanc.redaccion@gmail.com abans del dia 15 de maig. Si guanyeu només haureu de manar-nos un selfie vostre per a publicar en el nostre diari.