AMOUR és un espectacle de teatre familiar visual sense paraules, de la companyia Marie de Jongh. Amb aquesta proposta, han realitzat una extensa gira per sales de tot el país, i de l’estranger, i han aconseguit entre altres reconeixements, el Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i Joventut de 2018.

La cita és el dissabte 19 de gener a les 18’30 h.

Teatre de gest recolzat en màscares, “Amour “ ens parla sobre l’amor en les seues múltiples manifestacions: l’amor infantil, el de l’amistat, l’amor entre home i dona, l’amor entre dones, i també el de la senectut, quan l’essencial s’ha revelat i podem alliberar-nos de certs prejudicis. Produït pel Teatre Arriaga i Marie de Jongh (Tartean Teatroa), compte a més amb la coproducció de Basauri Sozial Antzokia i la col·laboració del teatre Victoria Eugenia de Bilbao.

Uns xiquets juguen al país on tot comença. malden per descobrir el món transformant el seu univers. Imiten als majors, amb audàcia i desenfade. S’atreveixen a estimar sense saber quin és el seu vertader significat. No dubten a enemistar-se abans, fins i tot, de trobar la paraula odie en les seues butxaques. I de sobte, han transcorregut més de seixanta anys. Ara, envellits, trauen de les butxaques multitud de paraules que cauen com a fulles marcides. I, paradoxalment, no dubten a enemistar-se quan ja coneixen el vertader significat d’estimar. Saben del temps. El que no saben és que l’amor sempre ens dóna una oportunitat.

“Amour” és un espectacle recomanat a partir de 7 anys, però dirigit a tota la família. El seu objectiu és que el públic conceba el teatre com un lloc de trobada per a compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Teatre d’adults per a xiquets i teatre infantil per a adults.

AMOUR

Autor i director: Jokin Oregi

Amb: Pablo Ibarluzea, Ana Martínez, Ana Meabe, Javier Renobales i Anduriña Zurutuza.

Música: Pascal Gaigne.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA.

DISSABTE 19 DE GENER 2019. 18’30 H.

Entrades des de 8 fins a 12 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i Majors de 65 anys. Bons familiars (2 adults + 2 xiquets/as).