“Momentos Alhambra” torna a Alacant el pròxim 28 de setembre amb una experiència que omplirà els racons del Castell de Santa Bàrbara de música, entrevistes i gastronomia. La programació musical l’encapçala Amparanoia, que torna amb més força que mai per a interpretar els temes del seu primer disc publicat en 1997 “El Poder de Machín”. La proposta es completa amb els concerts en acústic de la banda espanyola de música popular Las Migas, i el folk i els sons d’arrel de cantautors llatinoamericans del Club del Río. L’entrada anticipada té un preu de 20 €.

La jornada començarà a les 17:30h amb l’obertura de l’espai La Pineda-Baluard de la Reina on, des de les 18.30 fins a les 00:30h, s’intercalaran les actuacions i les entrevistes a les tres bandes, en les quals el moderador permetrà també intervindre al públic. La marca convidarà a una consumició als primers a arribar al recinte entre de 17.30 a 18:30h.

A més, en el Racó Gurmet, els assistents degustaran les propostes gastronòmiques elaborades especialment per a maridar amb les varietats de Cerveses Alhambra.

Per a facilitar l’accés es mantindrà l’entrada al castell durant tot l’esdeveniment a través de l’ascensor al seu preu habitual (2,70€). També romandran oberts el pàrquing de la Ereta i el del Castell.

Cerveses Alhambra i la música

Cerveses Alhambra és el resultat del coneixement i de la passió. D’un art que no segueix els convencionalismes i que converteix les seues creacions en reinterpretacions úniques, tan autèntiques i memorables com les millors peces sonores.

Les experiències musicals que brinda Cerveses Alhambra són úniques i irrepetibles, però totes elles comparteixen un mateix vincle: el descobriment de l’excel·lència musical i l’esperit artesanal de Cerveses Alhambra, a través d’un maridatge amb les seues principals varietats -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja-.

Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè els detalls i l’amagat només poden descobrir-se sense pressa i, per això, Cerveses Alhambra convida a assaborir les seues cerveses al compàs de les millors propostes musicals amb la finalitat de gaudir experiències úniques per a tots els sentits.

HORARIS

ZONA PINEDA – BALUARD DE LA REINA

17.30 h. Obertura de portes

18.30 h. Entrevista a Las Migas

18.45 h. Concert de Las Migas (acústic)

20.15 h. Entrevista al Club del Río

20.30 h. Concert de Club del Río (acústic)

23.00 h. Entrevista a Amparanoia

23.15 h. Concert Amparanoia (acústic)

Venda d’entrades: https://meetandlive.es/