La regidoria de Joventut, la titularitat de la qual és de Cristian Palomares (PP), informa de l’ampliació del termini per a la presentació de treballs en el “XVII Concurs de Literatura Jove”, fins al pròxim 25 d’octubre de 2019. Amb aquesta mesura, la regidoria desitja promoure la major participació possible de les joves promeses i potenciar la importància de la literatura com a mitjà de creixement personal i social.

Les modalitats que concursaran seran les de “relat breu” i “poesia” i estan dirigides a joves de 12 a 30 anys d’edat. A més, cada gènere se subdividirà en tres categories diferents: l’A, per a joves amb edats compreses entre 12 i 16 anys, la B, per a escriptors de 17 a 22 anys i la C, per a concursants de 23 a 30 anys d’edat.

El primer i segon guanyador del premi en cada categoria rebrà una quantitat de 300 i 150€ respectivament, si bé l’objectiu de l’edil és el de fomentar la participació en aquest tipus d’iniciatives que enriqueixen a l’individu i al nostre patrimoni cultural, per la qual cosa anima a tots els joves a formar part del concurs.

Les persones que desitgen presentar els seus treballs poden consultar les bases de la convocatòria en la pàgina web www.elcampellojove.es, prestant especial atenció a l’apartat número 6, on s’explica el procediment per a presentar les obres. Així mateix, els interessats poden realitzar qualsevol tipus de consulta en el telèfon del SIKH (Servei d’Informació Juvenil) 965 636 344.