Ana Durá, una escriptora de Novelda (Alacant), aquest mes publica la seua novel·la amb l’editorial Titanium de Torrelavega dedicada al gènere fantàstic i la ciència-ficció. Es troba en la fase de prevenda i posteriorment ja estarà en les llibreries.

La seua novel·la és una distopia titulada ‘Casablanca sin Bogart’. En el seu llibre, Damián pretén ser escriptor. No obstant això, un objectiu que sembla ser més o menys assumible, no ho és tant quan resulta que no queden històries per escriure. El jove viu en un món en el qual fins i tot pel·lícules clàssiques com ‘Casablanca’ són versionades fins a l’avorriment perquè ningú és capaç de discórrer nous arguments. Què fer quan tot està novelado? Quan el Consell de l’Original, integrat pels més grans escriptors vius, sempre rebutja als postulants a escriptor en els seus dictàmens pretextant que “aqueixa novel·la ja existeix”? Però els integrants del Consell de l’Original han ordit un pla per a solucionar aquest problema, encara que és molt probable que incite a la rebel·lió d’uns pocs. A vegades, per a ser un heroi, només fa falta tindre vocació d’escriptor.

Ana Durá és periodista i redactora de continguts freelance en diversos mitjans i per a diferents marques. Sempre està oberta a noves propostes i projectes il·lusionants.

PREVENDA: https://www.editorialtitanium.com/cart/