El dimarts dia 21 de febrer ens va visitar a Caldearte la cantant alacantina Ana Pereira.

Ana Pereira és amant de la música en viu i domina estils com la bossa nova, jazz, blues, bolero i cançó llatinoamericana entre altres.

En l’entrevista ens va parlar sobre alguns dels seus projectes com puguen ser Els Fils de Pompe o Cinematic, col·laborant amb grans músics i cantautors (Claudio H, Giulano Parisi, Lucas Bramucci, etc…)

Us deixe una xicoteta mostra del talent i passió que malbarata aquesta artista: https://www.youtube.com/watch?v=kdtap7a_lqa

Si us ha agradat tambíen la podeu seguir en el seu Facebook.

 

Ull! Si la voleu veure en directe teniu l’oportunitat de fer-ho el dissabte 22 de febrer en la nova libreria Fahrenheit 451 Café i Llibres, Carrer Elda Nº18.

Aquest programa va ser el útimo del nostre ex-company David Sandoval que ens va regalar 14 «Espais de reflexió» des d’octubre de 2019 fins a gener de 2020.

“La música és l’art més directe, entra per l’oïda i va al cor”

Magdalena Martínez, flautista espanyola.

En l’articule anterior ja vaig esmentar a Retayler cantant que va acudir al nostre programa el 14 de gener. Ens va visitar en el primer programa d’aquest nou any compartint amb nosaltres uns grans moments posant sobre la taula la seua manera d’entendre aquest món i explicant-nos més sobre ell els seus treballs i experiències vitals.

Destaque el somriure que li brolle en nomenar-li la cançó «Dime donde» cançó molt especial tant per a ell com per als que considera i diu família.

I si us abelleix seguir-li, comprar el seu disc o informar-vos de pròxims concerts podeu fer-ho des de Facebook ací.

Els nostres millors desitjos per a aquesta bonica persona i artista que posa música a tot el que li envolta.

“La música és la banda sonora de la nostra vida” Dick Clark.

I per a finalitzar el mes de gener entrevistem el conegut cantautor Muerdo, ens va parlar del que «viu en ell» les seues impressions sobre alguns temes socials i espirituals, vivències amb artistes i futurs projectes.

Cal destacar el seu àlbum més recent llançat el 17 de gener «Fin de la primera vida» una recopilació de col·laboracions amb diferents artistes del panorama.

“Sóc el que sobreviu de mi” Erik Erikson.

Després de la «bufona entrevista» com el nostre convidat va dir que li realitzem Carmen Muñóz i jo escoltem una ficció sonora ambientada en mexico pel nostre equip d’actors i actrius, de seguit i per a finalitzar estrenem la secció de reflexions «Essència» per Nacho Delgado.

Podeís escoltar el Podcast complet ací: http://www.radiosanvicente.com/podcast/caldearte-4×15-muerdo-2020-01-28/

Això és tot amics i amigues, aquest ha sigut el resúmen del mes de gener en el programa de ràdio Caldearte (Ràdio Sant Vicent 95.2 fm)

Ací m’acomiade, us envie una forta abraçada i… ens llegim en quinze dies!