Ha tingut lloc el canvi de presidència de l’Associació d’Empreses de Publicitat de la Província d’Alacant (361é), el fins ara president Andrés Karp de Dinamicbrain, va cedir el seu lloc a Ángel González, director creatiu executiu de Grupoidex. L’acte es va celebrar en una de les sales del centre de coworking ULaB d’Alacant, durant l’Assemblea Extraordinària de l’entitat.

La junta de govern que acompanyarà al nou president serà: Miki López, CEO de Grup Mite, vicepresident; Cel Geremía, responsable del departament de Disseny de 3Dids, secretària general i Andrés Karp, CEO de Dinamic Brain, tresorer. Els quatre vocals que completen la nova junta són: Raúl Arias, CEO d’Eventual; Cristina Pernas, directora de Màrqueting de Grup Antón; Eloy Licerán, CEO de Cacauet Comunicació i Davil Gil, CEO de Trestristestigres.

L’Associació d’Empreses de Publicitat de la Província d’Alacant agrupa les principals empreses del sector i als col·laboradors de més garantia en l’obtenció de serveis complementaris a l’activitat publicitària, que abasten des dels proveïdors convencionals fins als més avantguardistes en tecnologies d’última generació.

La deontologia professional, el respecte per totes les persones i empreses del sector, l’augment de la formació a través dels diferents operadors públics i privats, l’establiment de sinergies amb els mitjans i suports existents així com amb les universitats implantades en la nostra zona, i l’obertura cap a les persones que s’incorporen en el mercat de treball a la nostra professió conformen el conjunt d’objectius que l’Associació ha d’aconseguir contínua i constantment amb total transparència.