Després de l’èxit aconseguit amb ‘Únic’, una extensa gira que va arrancar l’any 2013 i va acabar en el 2016, Antonio Orozco presenta ‘Únic 2ª temporada’. Una gira amb la qual té previst actuar aquest cap de setmana, dissabte 8 i diumenge 9 de desembre en l’Auditori de Torrevieja, amb entrades des dels 35 euros.

Tal com explica l’artista, “Únic no és un concert, no és una obra de teatre, no és una pel·lícula, no és prosa ni tampoc és poesia, no cerques res corrent i no faces res més que deixar-te trobar, parlarem de tu, parlarem de la teua vida, de les teues emocions i també de les teues pors, Únic eres tu, Únic no és ni més ni menys que una part meravellosa de la teua vida. Si alguna vegada vas pensar que les meues cançons parlaven de tu llavors no ho penses més, parlen de tu”

Amb més d’1.500.000 discos venuts, 9 discos de platí i un disc d’or, Antonio Orozco és un dels artistes més laureados i volguts de la nostra música. Guanyador del Premi Ondas 2003 al ‘Millor Artista en Directe’, ha sigut nominat als Latin Grammy entre els millors compositors del món per la seua cançó ‘Estoy hecho de pedacitos de ti’. Des dels seus inicis, els èxits i reconeixements han marcat una carrera imparable amb més de 2.500 concerts a Espanya i Llatinoamèrica.

La trajectòria musical d’Antonio Orozco està avalada per nou àlbums publicats fins a hui: Un reloj y una vela (2000), Semilla del Silencio (2001), El Principio del Comienzo (2004), Edición Tour 05 (2005), Cadizfornia (2006), Renovatio (2009), Diez (2011), Dos Orillas (2013) – Dos Orillas Deluxe (reedició amb DVD gravat en directe en el Festival Cap Roig) (2014) i el seu últim àlbum Destino (2015) – Destino Última llamada (reedició amb col·laboracions i DVD documental).

Antonio Orozco ha sigut número u a Espanya, Veneçuela, Colòmbia, Puerto Rico, Equador i Top 10 a Argentina, Estats Units i Mèxic, entre altres països.