Després de l’èxit aconseguit amb ‘Únic’, una extensa gira que va arrancar l’any 2013 i va acabar en el 2016, Antonio Orozco presenta ‘Únic 2ª temporada’. Una gira amb la qual té previst actuar aquest cap de setmana, dissabte 8 i diumenge 9 de desembre en l’Auditori de Torrevieja, amb entrades des dels 35 euros.

Tal com explica l’artista, “Únic no és un concert, no és una obra de teatre, no és una pel·lícula, no és prosa ni tampoc és poesia, no cerques res corrent i no faces res més que deixar-te trobar, parlarem de tu, parlarem de la teua vida, de les teues emocions i també de les teues pors, Únic eres tu, Únic no és ni més ni menys que una part meravellosa de la teua vida. Si alguna vegada vas pensar que les meues cançons parlaven de tu llavors no ho penses més, parlen de tu”

Amb més d’1.500.000 discos venuts, 9 discos de platí i un disc d’or, Antonio Orozco és un dels artistes més laureados i volguts de la nostra música. Guanyador del Premi Ondas 2003 al ‘Millor Artista en Directe’, ha sigut nominat als Latin Grammy entre els millors compositors del món per la seua cançó ‘Estoy hecho de pedacitos de ti’. Des dels seus inicis, els èxits i reconeixements han marcat una carrera imparable amb més de 2.500 concerts a Espanya i Llatinoamèrica.

La trajectòria musical d’Antonio Orozco està avalada per nou àlbums publicats fins a hui: Un reloj y una vela (2000), Semilla del Silencio (2001), El Principio del Comienzo (2004), Edición Tour 05 (2005), Cadizfornia (2006), Renovatio (2009), Diez (2011), Dos Orillas (2013) – Dos Orillas Deluxe (reedició amb DVD gravat en directe en el Festival Cap Roig) (2014) i el seu últim àlbum Destino (2015) – Destino Última llamada (reedició amb col·laboracions i DVD documental).

Antonio Orozco ha sigut número u a Espanya, Veneçuela, Colòmbia, Puerto Rico, Equador i Top 10 a Argentina, Estats Units i Mèxic, entre altres països.

Tras el éxito conseguido con ‘Único’, una extensa gira que arrancó en el año 2013 y acabó en el 2016, Antonio Orozco presenta ‘Único 2ª temporada’. Una gira con la que tiene previsto actuar  este fin de semana, sábado 8 y domingo 9 de diciembre en el Auditorio de Torrevieja, con entradas desde los 35 euros.

Tal como explica el artista, “Único no es un concierto, no es una obra de teatro, no es una película, no es prosa ni tampoco es poesía, no busques nada corriente y no hagas nada más que dejarte encontrar, hablaremos de ti, hablaremos de tu vida, de tus emociones y también de tus miedos, Único eres tú, Único no es ni más ni menos que una parte maravillosa de tu vida. Si alguna vez pensaste que mis canciones hablaban de ti entonces no lo pienses más, hablan de ti”

Con más de 1.500.000 discos vendidos, 9 discos de platino y un disco de oro, Antonio Orozco es uno de los artistas más laureados y queridos de nuestra música. Ganador del Premio Ondas 2003 al ‘Mejor Artista en Directo’, ha sido nominado a los Latin Grammy entre los mejores compositores del mundo por su canción ‘Estoy hecho de pedacitos de ti’. Desde sus inicios, los éxitos y reconocimientos han marcado una carrera imparable con más de 2.500 conciertos en España y Latinoamérica.

La trayectoria musical de Antonio Orozco está avalada por nueve álbumes publicados hasta la fecha: Un reloj y una vela (2000), Semilla del Silencio (2001), El Principio del Comienzo (2004), Edición Tour 05 (2005), Cadizfornia (2006), Renovatio (2009), Diez (2011), Dos Orillas (2013) – Dos Orillas Deluxe (reedición con DVD grabado en directo en el Festival Cap Roig) (2014) y su último álbum Destino (2015) – Destino Última llamada (reedición con colaboraciones y DVD documental).

Antonio Orozco ha sido número uno en España, Venezuela, Colombia, Puerto Rico, Ecuador y Top 10 en Argentina, Estados Unidos y México, entre otros países.