Arriba una nova oportunitat per a gaudir de la música en directe a Benidorm. Després de l’èxit de l’edició passada, en la qual van ser presents artistes de la talla de Ara Malikian, Amaral o Els Secrets, Benidorm Summer Nights torna una vegada més a la ciutat dels gratacels. L’organització anuncia els primers noms confirmats i guarda en la recambra alguna sorpresa que revelarà pròximament.

La programació del cicle per a 2021 arrancarà el mes vinent de juliol amb l’arribada dels Morancos el diumenge dia 4. Després d’ells, serà el torn de Miguel Poveda, que pujarà a l’escenari del mític auditori Julio Iglesias el dia 10 amb un repertori exquisit. Una altra de les grans artistes confirmades per al cicle de concerts és Sofia Ellar, que va tornar en 2020 als escenaris amb el seu gira “De puntetes”. Per a acabar les jornades de directes del mes, arriben dues vetlades protagonitzades per dues dels xous de comèdia amb major renom dins del panorama nacional: Goyo Jiménez (23 de juliol) i Martita de Graná (20 de juliol), que repeteix a Benidorm Summer Nights després de l’èxit de 2020.

El mes d’agost, Nacho Canut i Alaska arriben amb la seua mítica formació Fangoria per a revolucionar l’Auditori amb un repertori carregat de hits. Per part seua, els valencians Zoo aterraran el dia 20 a Benidorm per a fer vibrar a tots els assistents. Finalment, serà el torn d’Antonio Orozco, que arribarà a la ciutat el dia 21 d’agost amb un directe carregat de melodies per a posar a flor de pell les emocions del públic.

L’Auditori Julio Iglesias de Benidorm es prepara per a l’arribada d’aquests artistes en un espai a l’aire lliure, amb aforament reduït i distribuït per localitats. Cada concert activarà tots els protocols sanitaris i de seguretat pertinents segons la data.

Les entrades per als directes anunciats estaran allotjades en Entradas.com.

Benidorm Summer Nights – primeres confirmacions

LOS MORANCOS – 4 juliol (22:00h)

MIGUEL POVEDA – 10 juliol (22:00h)

SOFIA ELLAR – 16 juliol (22:00h)

MARTITA DE GRANÁ – 20 juliol (22:00h)

GOYO JIMÉNEZ – 23 juliol (22:00h)

FANGORIA – 6 agost (22:00h)

ZOO – 20 agost (22:00h)

ANTONIO OROZCO – 21 agost (22:00h)