El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, i el gerent de l’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, Miguel Fernández, han presentat dos importants esdeveniments que se celebraran aquest pròxim estiu en el recinte de les Eres de la Sal.

ANTONIO OROZCO

El diumenge 8 d’agost actuarà, a les 22.00 hores, el cantant espanyol Antonio Orozco, que presentarà el seu nou treballe Aviònica. Les entrades, que tindran un preu de 25 a 32 euros, eixiran demà dijous a la venda a les 10.00 hores, podent adquirir-se a través de les plataformes entradasatualcance.com i en horizontemusical.com.

Amb més d’1.500.000 discos venuts, 1 disc de diamant, 9 discos de platí i nombrosos d’or, Antonio Orozco és un dels artistes més llorejats i volguts de la nostra música. Des dels seus inicis, els èxits i reconeixements han marcat una carrera imparable amb més de 2.500 concerts a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. La trajectòria d’Antonio Orozco està avalada per nou àlbums, als quals se suma Aviònica, el seu dècim i últim disc.

Aviònica ha tardat cinc anys a gestar-se, però aterra en el moment adequat, gràcies a l’esperit radiant i positiu d’unes cançons que conviden a detindre’s en les coses que de veritat valen la pena. Un disc reflexiu però extravertit, que ens tendeix la mà en aquests temps de sotsobre i confusió. El caràcter unitari d’Aviònica ve donat no sols pel seu cuidat disseny sònic i per la seua elaborada producció. Hi ha molt a descobrir baix tan brillant superfície, on en cada tema trobem una història d’aparença senzilla que toca la fibra i esperona la matèria grisa.

Amb aquest nou projecte Antonio Orozco iniciarà el seu gira més internacional fins hui. Aviònica Tour li portarà als principals escenaris del país, així com de la majoria de països de Llatinoamèrica.

GRUP INFANTIL PICA-PICA

El regidor de Cultura també ha anunciat que el dijous, 12 d’agost, a les 21.00 hores, el grup infantil Pica-Pica actuarà en les Eres de la Sal. Les entrades, a un preu únic de 12 euros, ixen a la venda demà dijous, a les 10.00 hores, a través de les plataformes entradasatualcance.com i en horizontemusical.com.

El grup infantil Pica-Pica està aquest any de celebració. Durant el seu gira de 2021 celebraran amb totes les famílies el seu 10° Aniversari, presentant el seu espectacle amb temes nous i també els seus grans èxits aclamats per tots els xiquets i xiquetes.

El seu debut va tindre lloc a Madrid l’any 2011, continuant amb 10 anys de gira ininterrompuda per Espanya i Llatinoamèrica, amb escala en USA i el Marroc.

Durant aquests anys han publicat 7 Cd´s + Dvd´s, estan en camí d’un altre més i han trencat motles en Youtube, amb més de 9.000.000 de subscriptors i 6.000.000.000 de visualitzacions en el seu canal (Pica Pica Oficial). Són els youtubers infantils del moment.