Muelle12 Grup Marcos continua dinamitzant l’escena cultural de la ciutat d’Alacant. Des que la programació va donar principi el mes de març passat, l’organització del cicle ha continuat revelant nous artistes i propostes que posen en alça l’àmplia oferta turística de la ciutat.

En aquest sentit, l’organització ha revelat nous concerts que se sumen a la programació de l’Auditori, l’escenari principal de Muelle12 Grup Marcos. En ordre cronològic: l’esdeveniment Urban Camp (10 d’agost), La Casa Azul (4 de setembre), Tequila (12 setembre), Antonio Orozco (24 de setembre) i Chica Sobresalto (25 de setembre).

Amb aquests noms, Muelle12 Grup Marcos es ratifica com el gran espai per a la música i la cultura segura a la ciutat d’Alacant, i acumula més de mig centenar d’activitats en el seu escenari principal des de l’obertura del recinte el mes de març passat.

Amb un cartell que repassa el millor de l’escena cultural nacional (IZAL, Lori Meyers, Fangoria, Amaral, Ara Malikian, León Benavente, Goyo Jiménez, Víctor Manuel, Nach…) i propostes gastronòmiques de tot el món, Muelle12 ha creat una fórmula única al nostre país, capaç d’atraure cada cap de setmana a milers de persones a les seues instal·lacions amb experiències redones i zero contagis.

Visita la web de Muelle12

Les entrades per als xous estan a la venda en muelle12alicante.es i Entradas.com, a excepció del de Tequila, a la venda en Mastickets.es.

Noves dates – Auditori

LA PROHIBIDA + KIKA LORACE (Alacant amb Orgull) – 17 de juliol

(entrada gratuïta fins a completar aforament)

URBAN CAMP – 10 agost

LA CASA BLAVA – 4 setembre

TEQUILA – 12 setembre

ANTONIO OROZCO – 24 setembre

CHICA SOBRESALT – 25 setembre