Divendres que ve 19 de febrer a les 20h podrem gaudir de l’espectacle de dansa contemporània “Vigor Mortis” de la companyia OtraDanza, un muntatge que combina la teatralitat i el ball i que aprofundeix en la vida i la mort.

Qui no s’ha preguntat alguna vegada si existeix el més enllà?

“Vigor Mortis” ens parla d’aqueix altre costat, sorprenent intempèrie del desconegut. Vigor Mortis és un relat de malsons i ensomnis, un tragicòmic viatge del cel a l’insondable de l’ànima humana. Una expulsió de l’estatge com a metàfora de desterrament de la pròpia vida.

“Vigor Mortis” es construeix també a l’abric del caràcter insòlit o miraculós de l’ordinari. Es mostra en el detall dels gestos, en la melancolia silenciosa de les mirades, en l’afectiva incertesa del quotidià. Éssers mutables que flueixen i exhalen amb hilaritat i esquinçament la memòria de la vida en la mort duradora, éssers que s’agiten contra els tremolors del destí. Comiat, abandó, llunyania d’aqueixos llocs que es perpetuen en la fugida, vertigen pel buit que es retorça en les convulsions de l’última partida.

Recordem que l’espectacle s’ha avançat de les 20:30h a les 20h.

PREUS

Pati i Club: 15€

Llotja correguda: 12€

Amfiteatre: 8€

DESCOMPTES

20% Estudiants de dansa

A causa de les noves restriccions d’horari per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 l’espectacle d’humor “Es mi palabra contra la mía” de Luis Piedrahita previst per al dimecres 24 i dijous 25 de febrer a les 20:30h s’avancen a les 19h.

D’altra banda, l’espectacle “Currents” de Mayumana previst per al 23 de febrer s’ajorna al dimecres 8 de desembre a la mateixa hora.

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com