Aquest pròxim dijous dia 15 d’abril es presentarà, a partir de les 19.30 hores a la Biblioteca Pública Municipal María Moliner, a Oriola (plaça de la Salut, 1), el llibre “Adolfo Lizón y los de su tiempo”, editat per la Fundació Cultural Miguel Hernández.

L’acte forma part de la programació de la Primavera Hernandiana i el mateix està organitzat per la Fundació del poeta i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola. En el mateix intervindran la filla de l’homenatjat, Elena Lizón; la regidora de Cultura, Mar Ezcurra; i el director de la Fundació, Aitor L. Larrabide.

El llibre és el resultat d’un treball col·lectiu de huit persones que des de diversos aspectes s’han acostat a la figura de l’escriptor oriolà Adolfo Lizón Gadea, al qual es va dedicar l’exposició “Adolfo Lizón: Un escriptor oriolà polifacètic (1918-2011)”, exhibida en el Museu Palacio Sorzano de Tejada entre l’1 d’octubre i el 30 de novembre del passat any, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, la Fundació Pedrera i la Fundació Cultural Miguel Hernández.

El volum és el primer de la nova col·lecció “Los cuadernos de la tahona”, en disseny i cura de l’edició de Bones Lletres, i en les seues 172 pàgines hi ha col·laboracions d’Elena Lizón, Jesús Herrero, Juan José Sánchez Balaguer, Carmen Javaloy Mazón, Miguel Ruiz Martínez, Manuel Valero Gómez, Aitor L. Larrabide i César Moreno.

A causa de les restriccions sanitàries, l’aforament és limitat i cal inscriure’s amb antelació en el telèfon de la Biblioteca (96 530 28 91).