Aquest pròxim dimarts dia 26 d’octubre se celebrarà, a partir de les 19.30 hores, en el Saló Multiusos de la Biblioteca Pública Municipal María Moliner (plaça de la Salut, s/n), d’Oriola, la presentació del còmic “Miguel Hernández, piedra viva”, de Román López Cabrera, compost de 120 pàgines a tot color i molt documentat.

L’acte serà presentat per Aitor L. Larrabide, director de la Fundació Cultural Miguel Hernández, amb l’assistència de l’autor, que en 2013 també va realitzar un altre còmic sobre l’universal poeta oriolà amb el títol “Miguel Hernández. La fontana eterna”, publicat per la Regidoria de Cultura.

L’acte, emmarcat dins de les Jornades de Memòria Històrica “Vent del Poble”, està organitzat per l’Ateneu Sociocultural Vent del Poble i en el mateix col·laboren també la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, la Fundació Cultural Miguel Hernández, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Orihuela, Dones x Dones, Fòrum Social d’Orihuela, l’Associació Arxiu, Guerra i Exili (AGE), la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià, la Fundació Obrera d’Investigació i Cultura (FOIC) i el Partit Comunista dels Pobles d’Espanya (PCPE).