L’alumnat de la “Escola d’Art de Finestrat” celebra aquest dimecres 7 de juny, la fi de curs amb l’exposició dels treballs que han realitzat en els últims mesos.  L’acte tindrà lloc en el Museu de Finestrat aquest dimecres pròxim, a partir de les 18.00 hores. Començarà amb el lliurament de diplomes i, seguidament, la inauguració de la mostra que es podrà visitar fins al 18 de juny en el Museu de Finestrat, situat en el Parc Font de Carrè.
Uns 100 xiquets/as amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys han cursat en els últims mesos aquesta formació, dirigida per Gemma Llinares, en la qual han aprés tècniques molt diverses de dibuix, carbonet, pastís, aquarel·la, tinta xinesa, acrílic, collage o tècniques mixtes.
Des de setembre aquestes classes de pintura s’han impartit en el  Centre de Formació del Bulevard (antic «Barquillero»), en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) i també en els centres educatius  “Puig Campana” i “Balcó de Finestrat” com a activitats extraescolars.
L’exposició dels seus treballs, un centenar, es podrà visitar en el Museu de Finestrat fins al pròxim 18 de juny, els dimecres, de 16.00 a 20.00 hores, els dijous i divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores i dissabtes i diumenges, de 10.00 a 14.00 hores (excepte el primer cap de setmana del mes que estarà tancat).