La Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi acull aquest dissabte el concert de Jeff Jerolamon Jazz Experience en el qual presentaran el seu últim treball discogràfic ‘Firm Roots’. Aquest quartet està liderat per Jeff Jerolamon, extraordinari bateria estatunidenc que al llarg d’una carrera de quasi 40 anys ha actuat i gravat amb músics de la talla de Júnior Cook, Joe Henderson, Johnny Griffin, Sonny Fortune, Herb Ellis, Lee Konitz, Lou Donaldson, Tal Farlow, Wallace Roney, George Cables, Jorge Pardo, Tete Montoliu i John Hicks, entre altres.

Al costat de Jerolamon, sobre l’escenari de la Casa de Cultura es podrà veure a Jesús Núñez, Julio Fuster i Joan Vicens. Aquest concert s’emmarca en la programació del vint-i-sisé L’Alfàs en Jazz, el primer festival que organitza la regidoria de Cultura després dels mesos d’estiu, “un certamen que ha sabut mantindre’s i reinventar-se amb el pas del temps, pel qual han passat músics emblemàtics com Lou Bennet, Tete Montoliu, Pedro Iturralde o Ximo Tebar”, ha destacat l’edil del ram, Manuel Casado.

Va ser en 1993 quan l’Ajuntament de l’Alfàs va apostar pel jazz i va impulsar la creació d’aquest festival, la història del qual ha discorregut paral·lela a la del jazz modern i a la de les seues grans figures, com Tete Montoliu, Lou Bennet, Charles McPherson, Pedro Iturralde, Ximo Tébar o Chano Domínguez. La presència d’aquests artistes ha creat a l’Alfàs un interés pel jazz que s’ha consolidat al llarg dels anys, convertint-se en pol d’atracció per a afeccionats de tota la província.

Des de la regidoria de Cultura, el regidor Manuel Casado ha volgut “animar a residents i visitants de tota la província a gaudir del millor jazz” aquest mes de setembre a l’Alfàs del Pi. Música en viu, amb preus molt interessants.

“Iniciem el festival la setmana passada amb Aretha & Els Franklin, continuem aquest dissabte amb Jeff Jerolamon Jazz Experience i conclourem el dissabte 28 amb Ximo Tebar Guitar Trio”, ha recordat Casat. Totes les actuacions seran a les 21.30 hores, a la Casa de Cultura de l’Alfàs. Les entrades -5 euros- es poden adquirir el mateix dia del concert.