Tres dones que mostren els seus conflictes, lluites i assoliments, que rememoren “a aquelles que ens van antecedir i la història dels quals va ser anul·lada pel simple fet de ser dones”. Aqueixa és l’essència i trama argumental de l’obra de teatre “Entre mujeres”, que el dissabte 16 de novembre, a les 18 hores, es representarà en el Centre Social El Barranquet de El Campello com a arrencada d’un ampli calendari d’actes que donen forma a la campanya contra la violència de gènere dissenyada per la regidoria d’Igualtat, que dirigeix Mercé Pairó (Cs).

“El Campello municipi igualitari” “Tira ací el masclisme” o “El Campello contra la violència de gènere. Ja n’hi ha prou!”, són les consignes sobre les quals s’han articulat les activitats, que culminaran el 25 de novembre, data en la qual a tot el món es commemora el “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona”.

L’obra està produïda per Amira Produccions, des d’on s’assenyala que “Som DONES, som ACTRIUS, som LLUITADORES, volem ERRADICAR LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE a través del teatre. Diem JA N’HI HA PROU, NI UNA MÉS!”.

El resultat és una representació dels sentiments de les dones, de les seues perspectives de vida sotmeses a un model patriarcal tradicional que intenten clivellar. Es tracta de tres dones que han decidit fer-se escoltar, a través d’una singular mescla de comèdia, drama i realitat. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament.