Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat informen que aquest dissabte, 31 d’agost, arriba la següent sessió del cicle “Cinema a la Fresca” que organitza aquesta Regidoria en col·laboració amb l’empresa Cloud Telecom. Aquest cicle es va estrenar en la Cala amb la projecció de “Campions” el passat 17 d’agost. I aquest dissabte l’escenari triat és el Auditori del Castell, en el centre històric tradicional, on veïns i turistes podran veure “Els Increïbles 2” a les 22.00 hores. A més, al setembre seguiran les projeccions a l’aire lliure a les urbanitzacions. El dissabte 21 de setembre, a les 20.00 hores, en Terra Marina podran veure la pel·lícula “Hotel Transsilvània 3” i el diumenge 29, a la mateixa hora, en Balcó de Finestrat, “Jurassic World. El regne caigut”.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “després de l’èxit de la primera sessió de Cinema a la Fresca celebrada en la Cala seguim aquest dissabte al poble amb la projecció de la pel·lícula “Els Increïbles 2”. Des d’ací vull convidar a tots, veïns i també turistes que passen aquest cap de setmana per la comarca, a gaudir d’aquesta proposta d’oci per a tota la família com és gaudir del 7é art a l’aire lliure i en un fabulós entorn com el que ofereix el nostre centre històric”.

L’edil també va tindre paraules d’agraïment per a l’empresa Cloud Telecom “perquè la seua col·laboració fa possible que puguem oferir aquesta sessió de cinema gratuïta en diverses zones de la localitat com la Cala, el centre històric i, al setembre, també a les urbanitzacions de Finestrat”.