Demà dissabte, 11 de desembre de 2021, s’inaugura l’exposició SOBRE PAPEL / CON PAPEL de l’artista Patricia Escario (Madrid, 1964) en la galeria ACAS d’Elx.

Patricia Escario és docent de l’Àrea de Pintura del Grau de Belles arts en la UMH i artista. Pertany al grup d’investigació artístic Laboratori d’Interferències Artístiques i Medials (IAMLab). Les seues produccions es desenvolupen entre les disciplines tradicionals, l’audiovisual i el performatiu. Indaga en l’expressivitat plàstica dels materials des del seu fisicidad. Treballa amb la seriació, fragmentació, acumulació i apropiació com a conceptes artístics i culturals involucrats en totes les singularitats de les pràctiques artístiques contemporànies.

L’exposició Sobre papeL / con papel, comissariada per Miguel Lorente, recull un grup de treballs en els quals l’autora representa amb curioses solucions tècniques diversos objectes acumulats al llarg dels anys. A la funció tradicional del paper com a suport del dibuix Patricia Escario va afegint funcions noves en un joc –algunes obres quasi podrien considerar-se malifetes o malifetes tècniques- en el qual res és el que sembla.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte, dia 11 de desembre, a les 19.30 h. en ACAS (Ángel Castaño Art Space). Plaza de Sant Joan, 1 d’Elx i romandrà fins al diumenge 16 de gener de 2022.

Horaris: Matins de dimecres a dissabtes d’11.00 a 14.00. Altres horaris amb cita prèvia.