La regidoria de Cultura de Xàbia ha programat per a aquest cap de setmana la divertidíssima obra de teatre “No te vistas para cenar”, una comèdia d’embolics signada per Marc Camoletti.

La representació serà el dissabte, a les 20 hores, i les entrades –a 5 euros-  es podran adquirir a partir de les 18 hores a la Casa de Cultura.

“No te vistas para cenar” és una obra en castellà que conta les peripècies de Fernando, que aprofitant que la seua dona ha d’anar a visitar a la seua mare, convida al seu amant a passar el cap de setmana amb ell. Tot és perfecte, fins i tot ha contractat a  una cuinera perquè no els falte de res… Però les coses no li ixen com ell espera i la vetlada romàntica s’acaba convertint en una nit molt mogudeta en la qual tots fingeixen ser el que no són per a evitar ser descoberts.

Aquesta comèdia s’ha representat en teatres com el Rialto i les crítiques coincideixen que els malentesos i girs rocambolescos de la història provoquen rialles contínues.

El dissabte, aquesta vegada de la mà de la regidoria d’Infància, hi ha una nova cita d’activitats en família. Serà en l’Arenal (en  el Cívic Punt) a les 17 hores.