Dissabte que ve, 10 de desembre, s’entregaran els Premis MEMBA 2022 de les emprenedores a l’auditori de la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi a les 12.00 hores. El lema triat per a aquesta cinquena edició ‘Logros’ assenyala el talent, l’excel·lència empresarial, la creativitat i la innovació de les emprenedores que han despuntat pels seus assoliments durant aquest any en tota la província.
Els premis Memba van nàixer en el 2017 amb una clara missió. Visibilitzar el talent de les dones alacantines, i la seua obstinació en l’emprenedoria femenina. Una gala organitzada per l’Associació per al Desenvolupament de Dones Emprenedores de la Marina Baixa (MEMBA), en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi. María José Tent, presidenta de MEMBA, i el regidor titular de Comerç, José Luis Giner, han convidat a la ciutadania a acudir i participar en una jornada enfocada cap a talent femení.
Són diferents les categories o premis que s’entregaran en una gala oberta al públic: l’excel·lència empresarial, la creativitat i innovació, la trajectòria professional, la responsabilitat social, la jove emprenedora i enguany, com a novetat, s’ha creat el Premi Especial a les Start-ups, de caràcter autonòmic, per a reconéixer a dones de tota la Comunitat Valenciana vinculades al desenvolupament d’empreses emergents.
Amb aquests premis, MEMBA vol distingir a aquelles empresàries i emprenedores de la província que destaquen, bé per la seua trajectòria, bé per l’excel·lència en el seu àmbit laboral, per la innovació o per haver-se posicionat en el mercat, servint d’exemple per a la resta de la societat. Uns premis que enguany fan un pas més i s’han obert a la participació de dones de tota la Comunitat Valenciana, amb la creació d’un sisé premi de caràcter autonòmic que reconeixerà el talent en el sector de les start-ups.
MEMBA representa a un col·lectiu format per un centenar d’associades de tota la comarca. Aquesta organització treballa en la defensa de la igualtat d’oportunitats en el sector empresarial, i en el desenvolupament de programes de formació, a més d’oferir assessorament a emprenedores i fomentar el teixit associatiu com a eina de suport mutu.