Aquesta iniciativa de la regidoria de Cultura de Sant Joan d’Alacant consisteix en la realització d’un cicle de concerts a peu de carrer, amb els quals es vol acostar les actuacions al públic i oferir una alternativa als tradicionals concerts en recintes tancats.

Els concerts abasten diversos estils musicals i tenen lloc en diferents places de Sant Joan d’Alacant tots els dissabtes a les 12:30h del migdia. Amb aquest cicle pretenem donar difusió als diferents estils musicals i per a tots els públics, per a la gent que té accés a la cultura i per als quals el seu dia a dia fa que els siga impossible acudir a un auditori o sala de concerts, però si pot fer un parèntesi en la seua rutina i acostar-se a la plaça a gaudir de la música.

El projecte va començar l’any 2015 i va sorgir de l’interés de la regidoria per oferir espais alternatius d’oferta cultural, al mateix temps que s’aconseguia una programació heterogènia quant a estils musicals. Enguany 2019 es desenvoluparà la quarta edició d’aquest projecte, que compta amb gran acceptació de la població i de músics professionals, situant a Sant Joan com un dels municipis de la comarca que més aposta per la música en directe.