El departament de Cultura ofereix aquest diumenge, 8 de novembre, un divertit espectacle musical i didàctic en el qual s’explica a xiquets i pares el naixement, origen, i posterior evolució i expansió del moviment musical més explosiu de la història: El rock & Roll.

L’actuació serà a les 12 hores en el riurau d’Arnauda i encara que l’entrada és gratuïta, per protocols de seguretat sanitària cal reservar plaça telefonant al  965794344 de dilluns a divendres als matins.

El xou porta la signatura de Big54, la banda liderada pel guitarrista Miguel Ángel Escorcia i es presenta en format semiacústic (contrabaix, guitarra i semi-bateria).

Des del blues i al folk Irlandés, al country i el rockabilly i amb especial accent en els pioners del Rock and roll com Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, Gene Vincent, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins i Bill Haley entre altres.

Un xou musical amé i entretingut al 100% en el qual tant els xiquets com els majors interactuen,  i una forma diferent d’aprendre com va nàixer la música que va canviar el planeta.