El diumenge, 17 de novembre, a les 12’00 h. en el Teatre Arniches, tindrà lloc una nova estrena absoluta, “El recolector de momentos felices” de la companyia alacantina Los recolectores Teatro Aquest espectacle familiar està recomanat per a xiquetes i xiquets de més de 6 anys i majors.

En l’univers existeixen milers de planetes i milions d’estreles. I també habitants de tota mena de formes, colors o professions. Com la de recol·lector de moments feliços, un ofici tan antic com la dels fabricants d’ones de mar o la d’organitzador d’estreles. Oleg és un recol·lector que es dedica tots els matins a recollir moments feliços que serviran per a donar energia a les estreles que formen les galàxies. Però no tot és tan fàcil ni tots voldran ajudar-ho. Oleg té una gran missió: procurar que l’univers no quede sense llum.

Los Recolectores és una companyia de recent creació encara que algun dels seus components posseeix una llarga trajectòria en les arts escèniques. Procedeixen d’Alacant i Castelló i el Teatre Arniches ha sigut l’espai triat per a donar-los la benvinguda.

Shh! Un espectacle que ens portarà a l’espai sideral. Una obra que ens ensenyarà a valorar les coses i els moments que ens fan sentir-nos feliços.

CREACIÓ: Els Recol·lectors

INTÈRPRETS: Joan Miquel Reig, Diego Juan

MÚSICA: Panchi Vivó

ESCENOGRAFÍA: Joan Miquel Reig

DIRECCIÓ IL·LUMINACIÓ: Iván Jiménez

PRODUCCIÓ: Rubén López

Aquest projecte compta amb l’ajuda del Institut Valencià de Cultura de la GVA