Aquest cap de setmana tenim una cita amb el millor teatre d’humor i amb un gran musical. “Las Leandras del Amor” fan parada a la Casa de la Cultura de Finestrat
Organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat, aquesta comèdia representa com els diners pot canviar-te la vida. A millor o a pitjor.
Perquè la vida boja, d’una artista d’èxit, es trastoca quan hereta una fortuna. Tot canvia i res sembla el que és en realitat. Els equívocs i embolics se succeeixen en cascada per a no deixar de riure en més d’hora i mitja. Les coreografies i cançons aconsegueixen una qualitat que arriben a fascinar.
En paraules de la regidora d’Igualtat, Maria Llorca “és una oportunitat única de poder gaudir d’un teatre de garantia, amb uns actors experimentats i sobretot que ens faran riure, ens faran gaudir amb la música i que aconseguiran que passem aqueixes estones que tant de temps ens ha costat tornar a viure”
L’obra de Pablo García Castillo està interpretada per la companyia alacantina Set Comediants creada en 1996 però amb una trajectòria teatral que abasta més de 50 anys i 59 premis nacionals.
La cita amb “Las Leandras del Amor” és diumenge que ve, 12 de juny, a les 19:00h a la Casa de la Cultura de Finestrat.