La Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi acull aquest divendres 11 de novembre, a les 20 hores, ‘Emportats’, un espectacle de circ per a tots els públics que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes. Una activitat que arriba a l’Alfàs del Pi a través del Festival Provincial d’Arts Escèniques de la Diputació d’Alacant.
La companyia La Trócola Circ està darrere d’aquest espectacle que dirigeix Lucas Escobe i que protagonitzen Andrea Bejarano, Aritz Sardina, Guillem Fluixà, José Monreal i Jon Sádaba.
A través del joc amb el visible i no visible, fent ús de llenguatges com el musical, humorístic o poètic, emergeixen imatges i idees originals l’estètica de les quals submergeix a l’espectador en un atractiu viatge per als sentits. ‘Emportats’ és el resultat d’un ardu treball on l’important és el procés, en el qual els seus protagonistes es desprenen de tot per a ensenyar-nos el que porten dins.
El regidor de Cultura de l’Alfàs, Manuel Casado, convida a tota la ciutadania a assistir a aquest espectacle de circ per a tots els públics. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.