De l’11 de desembre al 6 de gener, l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi organitza la mostra ‘Colores’, a càrrec de l’Associació pictòrica Crear-te de l’Albir, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura, Generalitat Valenciana, dins del cicle ‘Les Juno També Pinten’ l’objectiu de les quals és donar visibilitat a les dones protagonistes de les arts, ha informat el regidor de Cultura de l’Alfàs, Manuel Casado.

Exposició col·lectiva amb obres de: Julia Serrano, Pepa Vázquez, María José kaspers, Pepi Martínez, Carmela García, Olga Reinoso i Bippan Norberg que romandrà oberta al públic fins al 6 de gener.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, Manuel Casado, s’ha referit a la mostra, col·lectiva i amb les dones i l’art com a protagonistes. Totes són pintores de l’Associació Crear-te de l’Albir, implicades en el cicle Juno a la Tardor. Un projecte cultural cridat a sumar esforços, enfocats a descobrir el paper de les dones en diferents àmbits i municipis i alhora donar a conéixer els espais culturals de la comarca.