El dilluns 25 de març es fallarà a les 13 hores a l’Hotel-Palacio de Tudemir, a Oriola, el Premi Internacional de Poesia “Miguel Hernández-Comunidad Valenciana” en la seua edició de 2019.

El Premi Internacional de Poesia, amb una dotació econòmica de 8.000 euros, un element artístic acreditatiu i la seua publicació en l’editorial Esdevindre, ha obtingut una participació de 356 poemaris procedents de diversos països com Alemanya, l’Argentina, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Xile, els Estats Units, Israel, Mèxic, el Perú, Puerto Rico, Rússia, l’Uruguai, etc., a més de diferents províncies espanyoles (la Corunya, Alacant, Almería, Barcelona, Bizkaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Ciudad Real, Córdoba, Guipúscoa, Gran Canària, Granada, Huelva, Jaén, León, Madrid, Màlaga, Murcia, Navarra, Palència, Pontevedra, Sevilla, València, etc.).

El Jurat serà presidit, per la seua condició de patró de l’Entitat, per Francisco Javier Díez de Revenga, catedràtic de Literatura Espanyola en la Universitat de Múrcia. A més, el Jurat estarà compost pels poetes i professors Luis Bagué Quílez (Universitat de Múrcia), Joaquín Juan Penalva (Universitat Miguel Hernández) i Arcadio López-Casanova (Universitat de València), i l’editor Juan Pastor. El director de l’entitat convocant actuarà com a secretari.