Aquest dimecres dia 19 de maig es presentarà, a partir de les 19.30 hores, a la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner”, d’Oriola, l’edició digitalitzada de la revista “Empireuma”. L’acte s’emmarca dins de la programació de la “Primavera Hernandiana”, promoguda per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola en col·laboració amb, entre altres entitats i col·lectius, la Fundació Cultural Miguel Hernández.

El número 0 de la revista “Empireuma” va ser publicat al gener de 1985 i l’últim número, el 34, va aparéixer en la primavera de 2015. La digitalització de la revista i dels seus llibres ha sigut costejada íntegrament per la Fundació Cultural Miguel Hernández.

En l’acte intervindran José Luis Zerón, Ada Soriano i José María Piñeiro. José Manuel Ramón, un altre dels cofundadors de la revista, no podrà acudir per motius laborals, ja que resideix a la Costa del Sol.

La digitalització de la revista i dels seus annexos o apèndixs estarà accessible en els llocs web de la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner”, de la Biblioteca Pública de l’Estat en Oriola “Fernando de Loazes”, de la Càtedra Arquebisbe Loazes de la Seu Universitària d’Oriola de la Universitat d’Alacant, i en el lloc web de la Fundació que porta el nom de l’universal poeta oriolà.