Jackson Dance Company ens porta el millor espectacle musical sobre El Rei del Pop en l’actualitat.
Aquest divendres 8 de juliol a les 20:30h i el dissabte 9 de juliol a les 20h arriba al Teatre Principal “MICHAEL’S LEGACY”, el millor espectacle musical sobre El Rei del Pop en l’actualitat. Un homenatge a Michael Jackson creat per la companyia Jackson Dance Company.
“Michael’s Legacy” és el primer homenatge a Michael Jackson que ofereix el concepte d’espectacle que tenia el rei del pop en els seus gires. Un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial dau per la companyia en les seues representacions. Amb un gran cos de ball format per 11 ballarins i grans veus en directe que ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seues actuacions.
Jackson Dance Company crea aquest espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb el qual han actuat en grans recintes i els teatres més importants del nostre país.
Aquest increïble grup artístic està format per un elenc de quasi vint persones entre ballarins, actors, cantants i tècnics, que al costat de la seua capacitat interpretativa ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar en cadascuna de les seues actuacions. Per a això comptem amb el millor Impersonator del Rei del Pop, Ximo MJ, amb gran semblança física i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista com va ser MICHAEL JACKSON.
PREUS
Pati i Club: 33€
Llotja correguda: 29€
Amfiteatre: 25€
Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com