Aquest dijous 26, divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 de maig arriba al Teatre Principal el musical «The Full Monty».
Estem davant una de les produccions més icòniques i reconegudes de Broadway. «The Full Monty» és una història plena de cor, amb humor esmolat i molt dinamisme, una comèdia commovedora i optimista imprescindible en aquests moments.
Basat en la comèdia britànica «The Full Monty» (1997), aquest musical conta la història de sis treballadors siderúrgics en atur, amb pocs diners i a penes perspectives, que decideixen preparar una actuació de «striptease» després de veure l’entusiasme de les seues esposes per un “stripper” mentre les espien en la seua “nit de xiques”.
Gelosos i sense treball, els homes inventen una forma atrevida de fer alguna cosa de diners ràpids. En preparar-se, es troben extremadament exposats tant física com emocionalment. A mesura que vencen la por, la timidesa i els prejudicis, els homes descobreixen que són més forts com a grup, i la força que troben l’u en l’altre, els dona el valor per a fer-lo.
PREUS
Pati i Club: 35€
Llotja correguda: 32€
Amfiteatre: 30€
Pots consultar les diferents sessions i comprar les teues entrades en: https://www.teatroprincipaldealicante.com