El dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de desembre a les 19:15h l’espectacle de circ “Circlassica, el somni de Miliki” continua en el Teatre Principal d’Alacant. Productors de Somriures, creadors de Circ de Gel i Circ Màgic ens porten aquest espectacle que ens porta en un viatge a la nostàlgia i il·lusió, i que està dirigit per Emilio Aragó.
Miliki és un xiquet de 7 anys que somia amb ser pallasso. Per a aconseguir-ho comptarà amb l’ajuda de Do Pepito i Don José, els seus mestres en l’art de la comèdia. Un espectacle circense per a tota la família en el qual retrobar-nos amb aqueix xiquet que tots portem dins.
PREU
Pati Platinum Experience Fila 1: 60 €
Pati Fila de 2 a 5: 27 €
Pati Fila de 6 a 19: 24 €
Club: 21 €
Llotja recorreguda: 18 €
Amfiteatre: 17,50 €
Dto fins a 40%


El diumenge 1 gener a les 19:00h una vegada més el Principal començarà el nou any en gran amb el «Gran concert d’any nou». Un tradicional concert d’Any Nou al més pur estil austríac, les entrades del qual ja estan esgotades.
Amb l’Orquestra Filharmònica de Moldàvia, una de les més velles institucions musicals de Moldàvia i depositària del llegat cultural moldau, clàssic i popular. L’orquestra està formada per professors, graduats de les acadèmies musicals i conservatoris de Moldàvia, Ucraïna i Rússia. Amb el tenor Jesús Álvarez i la soprano Aurora Peña.