Endinsa’t en l’òpera “Turandot” de Giacomo Puccini; gaudeix de la música de Triana en “Una nit d’amor desesperada”; descobreix l’obra “Ladies Football Club” i per als més xicotets de la casa, teatre en anglés amb “KIDS & STORIES: The Bremen Town Musicians“.
El dijous 9 de març a les 20;30h arriba al Principal “Turandot”. Les entrades per a aquest concert estan esgotades.
A Pequín en temps llegendaris cada pretendent a la mà de la bella princesa Turandot ha de respondre a tres enigmes o morir. Calaf aconsegueix les respostes a les preguntes de la cruel Turandot però ella suplica al seu pare d’alliberar-la del compromís. Calaf li proposa un nou desafiament; acceptara la mort si descobreix el seu nom abans de l’alba. La princesa revela que el seu nom és “Amor”.
El divendres 10 de març a les 20:30h arriba al Principal “Una nit d’amor desesperada”.
Un espectacle basat en les cançons del grup espanyol més influent de rock de tots els temps i pares dels artistes més importants que triomfen hui per tota la geografia. Creat des del més absolut respecte i admiració cap a la banda original sevillana, formada per Eduardo Rodríguez Rodway, Jesús de la Rosa i Juan José Palacios (Tele), on la seua legió de fans i seguidors en tot el país podran viure una cosa única, emotiu i especial. Quatre cantants (Shuarma, Diego Martín, Manuel Escudero, Nacho Campillo) i una magistral banda fan seus els temes més grans de Triana. Sota una posada en escena grandiosa es podran escoltar les seues cançons més emblemàtiques: El llac, Obri la Porta, Una Nit d’Amor, Fills de l’aclaparament, Lluminosa Demà, La teua fredor… No deixes passar la història!
PREUS                                                   
Pati i Club: 48€                   
Llotja correguda: 42€                   
Amfiteatre: 37€
El dissabte 11 de març a les 12h una nova sessió de “KIDS & STORIES”, el projecte que proposa un espai exclusivament dissenyat per als xiquets de la casa.
“KIDS & STORIES” EL PROJECTE DEL PRINCIPAL QUE PROPOSA TEATRE EN INGLÉS PER A XIQUETS EN L’HALL DEL TEATRE. El Principal transforma l’Hall del Teatre en un nou espai d’exhibició on els xiquets puguen divertir-se i aprendre anglés. Els contes tradicionals han sigut sempre una eina fantàstica per a l’educació en valors i recupera la màgia de les històries de sempre i ofereix un pla irresistible perquè els més xicotets els gaudisquen a través dels contes en anglés i en un espai exclusivament transformat per a ells. L’Hall del principal es converteix en “Kids & Stories”, un espai per a somiar, un lloc per a aprendre.
PREUS                                                   
Entrada única: 5€
El dissabte 11 de març a les 20h, i el diumenge 12 de març a les 18h arriba al Principal “Ladies Football Club”.
Abril de 1917. Les treballadores de Doyle & Walker Ammunition de Sheffield estan menjant sàndwitxos al pati de la fàbrica. Els seus marits, germans, pares… estan en el front i per aqueixa raó són les dones les que ara treballen, a la fàbrica que proveeix a l’exèrcit d’armament. Però aqueix dia, en trobar una pilota abandonada al pati, Rosalyn, Violet, Olivia i les altres comencen a jugar.
Amb el temps afinen la tècnica i algú els proposa jugar una “lliga de veritat”. Mancant campionats masculins, el futbol femení d’aqueixos anys tindrà la seua primera temporada daurada i es guanyarà l’afecte del públic. Serà, no obstant això, menys benvingut per les institucions del futbol masculí que, una vegada que acabe la guerra, faran tot el possible perquè les dones “tornen a ocupar el seu lloc”. L’obra està inspirada en la història real dels primers equips de futbol femení al Regne Unit.
PREUS                                                      DESCOMPTES
Pati i Club: 25€                25% + 65 anys
Llotja correguda: 18€                25% – 25 anys
Amfiteatre: 12€                             50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris                                                  
Bono Teatro
15% Aturats