Aquest diumenge a les 18h arriba al Teatre Principal l’obra de teatre musical “CASTELVINES Y MONTESES. LOS AMANTES DE VERONA SEGÚN LOPE DE VEGA” sota la direcció de Sergio Peris-Mencheta. 

Aquesta obra de Lope de Vega és una festa del teatre. És posar el vers de Lope, la història de Bandello, el joc de la versió de Rojas Zorrilla, el vol de Shakespeare i l’acidesa de Quevedo al servei d’un espectacle ple d’humor, joc, música, màgia, clown i ball. 

Una producció de Nuria-Cruz Moreno i Sergio Peris-Mencheta per a la Companyia Nacional de Teatre Clàssic en coproducció amb Barco Pirata Produccions.

13 actrius i actors que abracen els versos de Lope de Vega i s’enamoren i enamoren amb el seu talent actoral, el seu domini del cos, del cant i dels instruments amb els quals ambienten en temps real els esdevenirs de Julia i Roselo, Celia i Marín, Dorotea i Anselmo…

A diferència de Shakespeare, Lope escriu una comèdia amb la història dels amants de Verona. Això unit al vers lopesco crea un espectacle musical, en la línia de Lehman Trilogy, on les actrius i actors són a més músics, cantants i cos de ball que es desdobleguen en múltiples personatges en una escenografia orgànica en constant moviment. Una escenografia a primera vista senzilla, però camaleónica i sobretot plena de màgia, que funciona com una caixa de sorpreses constants.

Un espectacle per a tota la família que ens acoste al teatre del segle d’or. Senyores i senyors la comèdia musical està servida.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% -25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants universitaris(O)

15% desocupats

Abonament Deu

Bono Teatro

Informació i entrades https://www.teatroprincipaldealicante.com