Arriba al Principal el State Ballet of Geòrgia amb “Giselle ou els Wilis”, l’obra “Milers Gloriosus”, de Plauto i l’estrena nacional de “Les núvies vídues”, de Juan de Luis Mira Candel per a celebrar el 175 Aniversari del Principal.
Dijous que ve 22 setembre a les 20:30h gaudirem del ballet “Giselle ou els Wilis”, amb el  State Ballet of Geòrgia al costat de l’Orquestra Simfònica Acadèmica de Sant Vicent del Raspeig. Amb coreografia de Jean Coralli, Jules Perrot i Marius Petipa, i posada en escena de Alexey Fadeyechev.
Obra mestra absoluta del teatre de la dansa del Romanticisme. Va ser estrenada en 1841 en l’Òpera de París constituint-se en peça pura i fonamental de la dansa clàssica, tant pel tractament dels ideals romàntics com per l’ús de la més refinada tècnica teatral del segle XIX. El ballet Giselle constitueix una de les més pures joies del ballet romàntic.
PREUS
Pati i Club: 55€
Llotja correguda: 45€
Amfiteatre: 30€
DESCOMPTES
20% Descompte estudiants de dansa
25% Familiars Orquestra Simfònica Sant Vicent
Aquest dissabte 24 setembre a les 20:00h AREQUIPA PRODUCCIONS ens porta “Milers Gloriosus”, de Plauto. Aquest espectacle que compta amb la direcció de Pep Anton Gómez i versió d’Antonio Prieto està dins del 6é FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE CLÀSSIC. En l’elenc tindrem a Carlos Sobera, Ángel Pardo, Elisa Matilla, Elena Ballesteros, Juanjo Cucalón, David Tortosa, Antonio Prieto i Arianna Aragó.
Milers Gloriosus, un militar fanfarró, pagat de si mateix, obsessionat pel sexe i narcisista, ha raptat a una bella jove i la té a la seua casa d’Efes, on viu també Palestrión, un esclau al seu servei que ja coneixia a la jove d’abans i també a l’home del qual veritablement està enamorada, i que per descomptat no és Milers.
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 12€
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)
El diumenge 25 setembre a les 18h per a celebrar el 175 Aniversari del Teatre Principal arriba l’estrena nacional de “Les núvies vídues”, Juan de Luis Mira Candel. Amb Ana Arrarte i Enrique Pedrón sobre les taules.
Aquesta producció de TEADA i el Teatre Principal d’Alacant ens conta la història de Remedios Planelles Beltrán. La jove de 23 anys es troba en l’escenari nu del Teatre Principal d’Alacant, habilitat com a presó provisional. Vist un vestit de núvia, arrugat pel temps i tenyit de negre. Ella sempre ha desitjat cantar en aqueix teatre…però no en aquestes circumstàncies. I, davant un públic que igual pot ser de 2022 que de 1939, compte i canta la seua història d’amor vidu, entre cobles, records i, fins i tot, algun somriure.
PREUS
Pati i Club: 20€
Llotja correguda: 15€
Amfiteatre: 10€
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
15% Aturats (D)