Gaudeix del ballet en la “Gala d’estreles”, riu a riallades amb “Esperit” de Santi Rodríguez, comparteix amb nosaltres un any més la “Gran Gala de Circ Circarte” i per als més xiquets, una nova sessió de KIDS&STORIES i el musical “Superthings Live”.

El dijous 13 octubre a les 20:30h arriba el Ballet de Kíev amb la seua “Gala d’estreles”. Amb Viktor Ishchuk com a director i coreògraf. El Ballet de Kíev és una companyia estable i jove que compta amb les estreles més prominents de tota Ucraïna.
Al llarg d’aquests anys han recorregut gran part del món representant els principals títols clàssics, així com coreografies originals. El Llac dels Cignes, El Trencanous, La bella Dorment, Do Quixote, Giselle, Carmen, Scheherazade, Els Sylphides, La Ventafocs, Zorba el grec, Eyes wide Shut, etc
El Ballet de Kíev manté entre els seus objectius principals la cura de les tradicions i essència del ballet clàssic més pur, sent cada representació una festa per als sentits per la sobrietat de les coreografies, la perfecció de totes i cadascuna de les seues línies, el virtuosisme dels seus solistes i la vistositat i grandesa dels seus decorats i vestuari.
PREUS
Pati i Club: 40€
Llotja correguda: 30€
Amfiteatre: 20€
DESCOMPTES
20% Estudiants de Dansa
Divendres que ve 14 octubre a les 20:30h arriba Santi Rodríguez amb el seu xou “Esperit”.
Santi Rodríguez ha estat ja diverses vegades a punt de “creuar a l’altre costat” així que, per si de cas, ja té la mudança preparada. A més, està obstinat a demostrar-nos que està bé riure’s quan tenim por, però que mai cal tindre-li por al riure.
Perquè, si en aquesta vida les coses no són fàcils, imagina’t quan a penes sigues un ESPERIT.
Un espectacle que ens mostra que tot el que hem esperat o temut trobar-nos a l’altre costat és sorprenentment divertit. Un espectacle que va més enllà de la comèdia, perquè és comèdia del “més enllà”. Humor d’una altra dimensió
PREUS
Pati i Club: 18€
Llotja correguda: 16€
Amfiteatre: 14€
El dissabte 15 d’octubre a les 12h tindrem una nova sessió de teatre en anglés per als més xicotets en l’hall del Teatre Principal. És el torn de “Kids & Stories: Goldilocks and the three bears“.
Un dia de primavera passejant pel bosc, Rinxolets d’Or troba una casa que crida la seua atenció i entra a tafanejar. L’endemà descobrirà tres grans sorpreses. Acompanya’ns a reviure aquest conte amb moralitat que divertirà i farà pensar a grans i xicotets.
PREU: 5€
A la vesprada, el dissabte 15 octubre a les 16h i a les 18:30h Bravo Xou ens porta el musical infantil “Superthings Live”, de Luka Yexy i Chemari Bell.
Superthings Live, Sing & Party és la nova producció del xou dels SuperThings en la qual Guitarrific està organitzant la festa més gran de la història de Kaboom City, la ciutat dels Super- Things. Però als Vilans això no els fa gens de gràcia, així que fan de tot per a ficar bastons a les rodes a tot aquest procés per a fotre’l. Així que sorgeix una gran batalla amb els Herois, però de ball. La festa resulta tan grandiosa que els vilans decideixen aparcar els seus dolents i fallits plans de desbaratar-la i s’uneixen per a gaudir d’una celebració, que acaba en gran, cantant i ballant amb el públic.
PREUS
Pati i Club: 26€
Llotja correguda: 22€
Amfiteatre: 14€
Finalment, el diumenge 16 octubre a les 18h gaudeix de la “Gran Gala de Circ Circarte”.
Torna la Gran Gala de circ al Festival Circarte. Un espectacle de circ únic compost per a l’ocasió, amb nombres d’artistes que entenen el circ com a expressió artística, sense explotació humana ni animal, com a mitjà d’expressió i fusió de cultures i gents. Per a tots els públics.
PREU
Pati i club: 15 €
Llotja correguda: 10 €
Amfiteatre: 8 €
DESCOMPTES
4X3 EN BUTACA DE PATI
50% ASSOCIATS PROFESSIONALS CIRC XARXA