No et perdes l’enginyosa comèdia “Los Farsantes”, descobreix el millor tribut a Tina Turner en “Totally Tina”, coneix la fascinant vida de Manuela Fernández en “Manolita Chen, Un conte xinés”, diverteix-te amb la comèdia “El perill de les bones companyies” i per als més xiquets, teatre en anglés amb “Kids & Stories: Peter Pan“.
El dijous 10 novembre a les 20:30h Planeta Fama arriba al Principal per a fer-nos ballar amb “Totally Tina”.
Imagines poder tornar a reviure un concert de la reina del rock i del soul i gaudir en directe de cançons com “Simply The Best”, “Private Dancer” o “What’s Love got to do with it”?
Reconegut en diverses ocasions, per l’Associació d’Agents del Regne Unit com el millor tribut a Tina Turner, arriba a Espanya un xou que ha triomfat per tot el món. Un gran èxit que es deu sobretot a la veu de Justine Riddoch, un so realista, un equip de ballarins professionals que recrea les coreografies originals i un vestuari que reprodueix fidelment els vestits que Turner lluïa.
PREUS
Pati i Club: 33€
Llotja correguda: 30€
Amfiteatre: 27€
Dissabte que ve 12 de novembre a les 12h arriba al Principal una nova sessió de “KIDS & STORIES”, el projecte del Teatre Principal que proposa un espai exclusivament dissenyat per als xiquets de la casa. En aquesta ocasió és el torn de “Peter Pan”.
Peter Pan és un xiquet que mai creix, odia el món dels adults i viu al País de Mai de la vida, una illa poblada per fades, pirates, sirenes, indis i els seus amics, els Xiquets Perduts. Una aventura extraordinària t’espera en el Teatre amb aquesta tendra i divertida història.
PREU: 5€
El dissabte 12 novembre a les 20h La Companyia Els de la Baltasara arriba al Principal per a presentar-nos «Manolita Chen, Un conte xinés», de José Troncoso.
Manolita torna al Price per a rememorar un passat gloriós que ja ningú recorda, des dels seus inicis com Charivari en el propi circ Price, on també s’enamora de Chen Tse- Ping, el que serà l’amor de la seua vida i amb qui muntarà el seu famós Teatre Xinés de Manolita Chen, fins als seus moments més durs de decadència i la seua batalla per conservar la seua pròpia identitat perduda.
PREU
Pati i club: 25
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)
El diumenge 13 novembre a les 18h Lántia Escènica arriba al Principal per a presentar-nos «El perill de les bones companyies», de Javier Gomá. L’obra està dirigida per Juan Carlos Rubio i compta amb Fernando Cayo, Carmen Conesa, Oriol Tarrasón i Miriam Montilla en l’elenc.
Lola i Julia, dues germanes i els seus marits Tristán i Felix són els protagonistes. Tristán, un advocat de prestigi, a punt d’arribar al cim de la seua carrera professional, entra en una crisi conjugal severa pels efectes perversos derivats de la mera proximitat familiar del seu cunyat, Félix, un individu sense tatxa, bondadós, servicial, sincerament tendre, amb qui se li compara més del que ell volguera perquè l’acarament incessant només li ofereix una copiosa pluja de retrets. Són, doncs, aquestes inevitables comparacions, les que desperten en Tristán un intens ressentiment.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)