Aquest divendres 25 a les 20:30h arriba al Principal el concert “LOS GOFIONES Y ALBALADRE”. Les grans cançons del folklore canari i els majors èxits de la música popular llatinoamericana.

Amb més de mig segle d’existència, LOS GOFIONES compten amb una trajectòria musical de rescat, creació i difusió de la música popular de Canàries, així com de la d’altres països amb els quals els canaris han tingut relació en la seua història.

Els Gofiones han portat la seua música a Cuba, Veneçuela, l’Argentina, l’Uruguai, Xile, Colòmbia, Portugal, França o Alemanya, havent col·laborat amb artistes de la talla de Silvio Rodríguez, Milladoiro, Els Panchos, Tamara o Lucrecia, entre altres.

Així mateix, el grup alacantí ALBALADRE evidència en la seua música l’amor i la predilecció pels diferents ritmes populars i les cultures de Llatinoamèrica. Instruments, cors i veus solistes que compten en els seus discos amb grans col·laboracions de la mà de Pablo Milanés, Caco Senante, Olga Cerpa, Quintet Diapasó, Daniel Viglietti, Nova Trova cubana, entre molts altres.

PREUS

Pati i Club: 29€

Llotja correguda: 25€

Amfiteatre: 22€

Aquest dissabte 26 a les 12h torna “KIDS & STORIES”. El projecte del Teatre Principal que proposa un espai exclusivament dissenyat per als xiquets de la casa presenta “THE EMPEROR’S NEW CLOTHES”, interpretat per Jon Mitó.

Els contes tradicionals han sigut sempre una eina fantàstica per a l’educació en valors. El Teatre Principal recupera la màgia de les històries de sempre i t’ofereix un pla irresistible perquè els més xicotets gaudisquen a través del teatre en anglés.

PREU: 5€

Aquest dissabte 26 a les 20:00h i diumenge 27 a les 18h arriba “True West” (L’autèntic Oest). Aquesta obra està etiquetada dins de l’obra de Sam Shepard com a “drama familiar” i reflexiona sobre la identitat, tant individual com cultural. Els conflictes familiars, l’absurd, el món dels perdedors…, són alguns dels temes que es colen en aquesta xicoteta joia del Off teatral.

Mesclant un llenguatge directe, imaginatiu, i musical amb una prosa poètica, Shepard fa que tant la història com els personatges tinguen una complexitat i riquesa a l’altura dels grans drames americans. El text està ple d’humor, violència o sàtira i transita del que anomenem el ‘naturalisme americà’ al ‘realisme màgic’.

Ara arriba a l’escena aquest muntatge que dirigeix Montse Tixé a partir de l’adaptació del text d’Eduardo Mendoza. Una producció d’Octubre, Bitò i Tanttaka que compta amb Tristán Ulloa, Pablo Derqui, Jeannine Mestre i José Luis Esteban en el repartiment.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

Bono Teatre

15% Aturats (D)

PROMOCIÓ ESPECIAL: Per a celebrar el Dia Mundial del Teatre, compra la teua entrada per a veure “True West” el diumenge 27 de març i obtingues un 50% de descompte en la segona entrada en tots els sectors.

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com