Diverteix-te en família amb “Visca La meua Planeta! Pots, tu pots”, gaudeix dels clàssics del ballet amb “El llac dels cignes” i “El Trencanous” i descobreix la comèdia “L’Inconvenient” de Juan Carlos Rubio.

El dijous 15 de desembre a les 20,30h arriba al Principal el ballet més popular al llarg de la història: “El llac dels cignes”, del Ballet de Cuba, Laura Alonso. Amb Patricia Hernández Ortega, Abraham Lázaro Quiñones González i un cos de ball amb un total de 35 ballarins.
PREUS
Pati i Club: 45€
Llotja correguda: 35€
Amfiteatre: 25€
DESCOMPTES
20% Estudiants de Dansa

El divendres 16 de desembre a les 20,30h El Ballet de Cuba, Laura Alonso torna al Principal per a sorprendre’ns amb «El Trencanous”, una història sobre el naixement del primer amor i el descobriment de l’enorme món d’experiències i sentiments.
Els espectadors admiren el valor del Príncep-Trencanous, que derrota a l’exèrcit del traïdorenc Rei dels Ratolins, la bondat i el coratge de la xicoteta María, que veu en el ninot de fusta Trencanous el noble i audaç Príncep, el meravellós món dels miracles i transformacions
PREUS
Pati i Club: 45€
Llotja correguda: 35€
Amfiteatre: 25€
DESCOMPTES
20% Estudiants de Dansa

El dissabte 17 desembre a les 16,30h i 19h CantaJuego presenta «VISCA LA MEUA PLANETA! Pots, tu pots», el seu nou espectacle.
Una creativa i entretinguda història on els CantaJuegos, el públic i els personatges favorits dels xiquets recorreran els hits musicals del grup infantil més reeixit de les últimes dècades. En aquesta ocasió, un original i nou concurs ens inspirarà a treballar en equip per a, a través de la música, el joc i els riures, superar les dificultats i aconseguir un valuós premi.
PREUS
Pati: 27-22 €
Club: 22 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 15 €

El diumenge 18 de desembre a les 18h TalyCual, Txalo i La Alegria Produccions ens porten «L’Inconvenient», de Juan Carlos Rubio. Amb Kiti Mánver, Marta Velilla i Cristobal Súarez en l’elenc.
Luis ha trobat la casa dels seus somnis, però té un “xicotet” inconvenient: Lola, l’octogenària propietària, haurà de viure ací fins al dia de la seua mort, presumiblement prompte perquè fuma, beu i ha patit dos infarts. Així que Luis compra i espera al fet que arribe “el gran dia”.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% -25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)