El dijous 12 de gener a les 20,30h arriba al Principal el concert de Celtas Cortos. Amb més de 35 anys sobre els escenaris, milers de concerts a la seua esquena i milions de discos venuts, Celtes Curts és un dels grups amb més èxit de tots els temps.
Sota un format molt atractiu, ofereixen un repàs per tota la seua trajectòria i les seues cançons més importants. Conta’m un conte, 20 d’abril o La senda del temps, entre tantes altres, no poden faltar en el seu fantàstic repertori.
PREUS
Pati i Club: 30€
Llotja correguda: 27€
Amfiteatre: 24€

El divendres 13 de gener a les 20,3 0h Avanti Teatre, Concha Busto Produccions, Teatres del Canal i 16 Escalons ens porten «La síndrome del copilot», de Vanessa Montfort. Amb Bufona Escribano i Miguel Ángel Muñoz en l’elenc. Aquesta emocionant adaptació del Best-seller “Dones que compren flors” és hereua de l’esperit de “El vell i la mar”, “L’Odissea” i “Cinc hores amb Mario”.
Marina, una dona sola enmig del Mediterrani sobre un veler que no sap navegar, el d’Óscar. Ha de complir amb el seu últim desig: creuar l’Estret i llançar les seues cendres a Tànger. Durant aquesta gran aventura marítima de huit dies, la nostra heroïna haurà de superar moltes proves: reviure la seua història d’amor amb el record d’Óscar que viatja amb ella i, el major dels perills, recuperar els seus somnis i el timó de la seua pròpia vida.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €