Aquest divendres 30 setembre a les 20:30h Recolectores Teatro ens porta l’estrena nacional de “Tribulto”, de Marcos Montagud. Aquesta obra és la guanyadora de la V Residència de Producció Teatral José Estruch, i compta amb la direcció d’Iván Jiménez i amb Mila García, Dolores Faraco i Diego Juan en l’elenc.
Tres professionals dels musicals “decideixen” reunir-se per a produir, dirigir i representar: EL TRIBUT DEFINITIU ALS MUSICALS DE LA TEUA VIDA. E.T.D.A.L.M.D.T.V. Un últim i desesperat salt al buit d’una generació d’artistes a la qual la “nova normalitat” els ha passat per damunt com una piconadora. Encara que abans de la pandèmia, tampoc estaven nominats als MAX… ni als premis de musicals que es donen a Espanya i ningú es recorda del nom… En definitiva, tres figurants, alguns fins i tot amb frase, que porten subsistint durant tota la seua vida professional. El seu amor per l’art és l’única cosa que els ajuda a alçar-se cada matí, però no paga els rebuts.
Tres figurants amb frases. Tres professionals d’ací, que s’han guanyat la vida amb dignitat i esforç i mai han estat prop de l’èxit ni de la fama, com tants ciutadans d’aquest món que no veuen complits les seues metes laborals. Tres éssers humans que podríem ser nosaltres. Estan molt més prop de ser nosaltres que Rafa Nadal o Penélope Cruz. Però ens neguem a reconéixer-nos perquè ens sentim millors, superiors. Il·lusos.
Aquesta funció parla una mica sobre posar-nos en la pell de l’altre, del nostre igual sense considerar-nos millors. Sense considerar-los uns fracassats. El fracàs no existeix, són els pares.

Tribulto

PREUS
Pati i Club: 15€
Llotja correguda: 12€
Amfiteatre: 10€

DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
15% Aturats (D)

Aquest dissabte 1 octubre a les 20h arriba al Principal “Un home de pas”, de Felipe Vega. EB Produccions ens presenta aquesta obra amb la direcció de Manuel Martín Cuenca i amb Antonio de la Torre, Natalia Hernández i Juan Carlos Villanueva en l’elenc.
Un hotel a Itàlia. Una trobada històrica. Una periodista entrevistarà a Maurice Rossell, un antic oficial de la Creu Roja Internacional qui va visitar els camps de concentració nazis durant la Segona Guerra Mundial. A l’entrevista acudeix un testimoni excepcional: Prevalc Levi, escriptor italo-judio supervivent d’aqueixos camps. L’experiència i el testimoniatge de tots dos homes davant la mateixa realitat és diametralment oposada, fins al punt en el qual la periodista (i l’espectador) es preguntarà què va ser el que va veure Rossel per a fer uns informes que van resultar ser completament erronis. Veiem el que es presenta davant els nostres ulls o només veiem el que volem veure? Una pregunta que no deixa d’estar d’absoluta actualitat.
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 12€
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
15% Aturats (D)
Bono Teatro

El diumenge 2 octubre a les 18h la companyia La Dependent presenta l’obra en valencià “Icària”, de Pasqual Alapont. Amb Jordi Ballester, Pep Sellés, Gemma Miralles i Pepe Miravete en l’elenc i amb la direcció de Pepa Miralles.
Dos homes i una dona planifiquen el segrest d’un acabalat empresari, però els segrestadors sembla que no tenen bastant amb els diners, i a mesura que el temps passa, la tensió es fa insuportable. Fa l’efecte que la víctima ha caigut en mans d’una colla de bojos i que assistim a un judici grotesc. Les escenes delirants se succeeixen a mig camí entre la comèdia i la tragèdia. Què volen en realitat els segrestadors i quin és el passat fosc de la víctima? A poc a poc cauen les caretes i l’espectador descobreix que res és el que semblava a Icària.

Icària

PREUS
Pati i Club: 15€
Llotja correguda: 12€
Amfiteatre: 9€
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
15% Aturats (D)