No et perdes “Mort d’un viatjant”, una de les obres clau d’Arthur Miller; descobreix“Tosca”, una de les òperes més representatives de Puccini i sorprèn-te amb “Decadència”, un retrat satíric de la classe alta ple de sarcasme i humor negre.
El dimecres 30 novembre a les 20:30h arriba al Principal l’Orquestra i Cor de la Companyia d’Òpera L.G Artist Management amb l’òpera «Tosca», de Giacomo Puccini.
Tosca és una òpera en tres actes, amb música de Giacomo Puccini i llibret en italià de Luigi Illica i Giuseppe Giacosa. Va ser estrenada amb èxit a Roma, el 14 de gener de 1900, en el Teatre Costanzi. El text de l’obra està basat en un intens drama, La Tosca, de Victorien Sardou, presentat a París en 1887.
Tosca és considerada una de les òperes més representatives del repertori verista italià, per la seua intensitat dramàtica i per contindre algunes de les àries més belles del repertori. L’argument combina amor, intriga, violència, passió i mort.
PREUS
Pati i Club: 48€
Llotja correguda: 36€
Amfiteatre: 26€
El divendres 2 desembre a les 20:30h arriba al Principal «Decadència», de Steven Berkoff. Amb direcció de Pedro Casablanc, adaptació de Benjamí Prado i amb Maru Valdivielso i Pedro Casablanc en l’elenc.
Berkoff, decadència, i a ballar. Ella i ell. I l’altre. I una altra. O són ells mateixos i altres al temps? Subvertits en un joc transvestit de personalitats obscenes i malaltes, impertinents i promíscues. Ells, depredadors i decadents: El ball de l’erotisme sexualizante i aristocràtic. El pou de l’esnobisme. El viacrucis laic de la cosa de no res ofensiva i dominadora.
Ella. Ell. La grotesca festa del ball sincopado de la desnaturalització de comportaments d’una classe tal vegada dominadora, elegant i condemnada A la desaparició? o A la imposició? Dues ànimes nervudas, jugant al satànic o humà o diví joc de la seducció, l’horror, la humiliació, el ball somàtic elegant o terrorífic, el ronroneo que fa olor de procacitat.
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 12€
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)
Oferta Black Friday: Fins al dia 30 de novembre 2×1 en les entrades per a “Decadència”.
El dissabte 3 desembre a les 20h i el diumenge 4 desembre a les 18h Okapi Produccions ens porta l’obra «Mort d’un viatjant», d’Arthur Miller. Amb direcció de Rubén Szuchmacher, adaptació de Natalio Gruixut i amb Imanol Arias, Cristina de Inza, Andreas Muñoz, Daniel Ibáñez, Fran Calvo, Miguel Uribe i Virginia Flores en l’elenc.
Willy Loman és un viatjant de comerç que ha entregat tot el seu esforç i la seua carrera professional a l’empresa per a la qual treballa. El seu únic objectiu és donar-li una vida millor a la seua família, la seua dona i els seus dos fills, que li adoren i als quals vol inculcar-los l’ambició per triomfar i progressar en l’escala social. Treballador infatigable, ara, amb seixanta-tres anys, exhaust i esgotat després d’una vida sense descans, veu com la seua posició en l’empresa es trontolla. Les seues vendes ja no són les que eren i la seua productivitat cau en picat, la qual cosa provoca que la relació amb els seus caps es faça insostenible.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)