Aquesta setmana gaudeix de teatre, música, sarsuela i ballet en el Teatre Principal d’Alacant

Aquesta setmana gaudeix de teatre, música, sarsuela i ballet en el Teatre Principal d’Alacant

Gaudeix del millor homenatge a Mecano amb “Hija de la luna”, sorprèn-te amb el magnífic Ballet Clàssic Internacional en “La Bella Dorment”, descobreix l’emotiva obra de Ricardo Iniesta i Carlos Iniesta “Elektra.25″, torna a gaudir de la sarsuela amb «La Viejecita i La Cançó de l’Oblit» i reviu la Guerra Civil de la mà de Pepón Nieto i María Adánez en «Ai, Carmela!».
El dimecres 18 de gener a les 21h arriba al Principal “Hija de la luna”, el millor homenatge a MECANO. Un espectacle basat en el disc més important i venut de la història de MECANO, Descans Dominical, que et traslladarà per una nit a un dels seus concerts multitudinaris en els quals milers d’ànimes cantaven cadascuna de les seues cançons.
Una nit per al retrobament amb aquells que van compartir aquesta màgica època amb tu. Tot un espectacle musical protagonitzat per Robin Torres.
Les entrades per a aquest espectacle estan esgotades.
El dijous 19 de gener a les 20,30h el Ballet Clàssic Internacional presenta «La Bella Dorment», amb més de 40 artistes.
«La Bella Dorment» és un impressionant ballet amb tres grandioses festes de Palacio: el bateig, 16 aniversari i les noces de la Princesa Aurora, més el preciós acte de somni. La malvada bruixa Carabós prediu que la Princesa es punxarà i morirà, però la fada Lila ho canvia pel somni. El bes del Príncep Desiré la despertarà. En les seues noces al costat dels Reis, els cortesans i les Fades veurem als personatges més famosos dels contes de Ch. Perrault: La Ventafocs i el Príncep, el Gat amb Botes i la seua Gateta, la Caputxeta Roja i el Llop, l’Ocell Blau i la Princesa Florina i els protagonistes ballen el seu famós Pas a Dos.
PREU
Pati i club: 40 €
Llotja correguda: 30 €
Amfiteatre: 20 €
DESCOMPTES
20% Estudiants de Dansa
El divendres 20 de gener a les 20,30h la prestigiosa companyia Talaia ens presenta «Elektra.25», de Ricardo Iniesta i Carlos Iniesta basat en la versió original d’Eurípides i Sòfocles. Amb Silvia Garzón, María Sanz, Lidia Mauduit, Raúl Vera, Enmanuel García, Garazi Aldasoro, Imasul Rodríguez i Ángela González en l’elenc
“Elektra” posseeix una forta càrrega emotiva pel fet que la seua “leit motiv” essencial ha perdurat a través dels temps: “la venjança”. L’objectiu és transmetre a l’espectador emocions alienes a les quotidianes; no es tracta de provocar en l’espectador la catarsi que promoga sensacions que no pot experimentar en cap altre lloc o esdeveniment de la vida quotidiana. El cor és qui marca, durant la pràctica totalitat de l’obra, el ritme i el to emocional. Els càntics ètnics i les coreografies adquireixen una potència per damunt dels propis personatges.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)
El dissabte 21 de gener a les 20,30h arriba al Principal «Ai, Carmela!», de José Sanchís Sinisterra. Amb direcció de José Carlos Plaza i amb María Adánez i Pepón Nieto en l’elenc.
Carmela i Paulino són dos actors de revista que en plena Guerra Civil espanyola actuen a l’Espanya republicana. A causa d’un error travessen les línies i són fets presoners pels franquistes. Aquests els ordenen que representen un espectacle per a les seues tropes i que incloga una paròdia contra la República, per a fer burla de brigadistes internacionals que seran afusellats. Carmela, indignada, subverteix espontàniament aquesta paròdia malgrat els intents desesperats de l’apocat Paulino, i acaba sent afusellada també. Paulino queda sol i no té més consol que emborratxar-se i rebre les visites de l’esperit de Carmela.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)
El diumenge 22 de gener a les 18h la Companyia Lírica Alacantina ens porta la sarsuela «La Viejecita i La Cançó de l’Oblit», amb l’Orquestra Simfònica del Vinalopó i la direcció de José Antonio Pérez Botella.
La Viejecita: Després d’una llarga absència per motius laborals, un grup d’amics i companys de treball, tornen a Madrid per una breu temporada. Aqueixa mateixa nit se celebra una festa en honor als Dracs Anglesos en el palau del Marqués d’Aguilar. Tots els amics estan convidats a excepció de Carlos. Coneixedor de la imprevista presència d’una vella tia d’un dels amics, Carlos apostarà amb la resta dels amics que sí que acudirà a la festa.
La Cançó de l’Oblit: En l’hostatgeria de Ganso, enfront del palau de la cortesana Flora Goldoni, fa dies que es parla d’una princesa nouvinguda des de Roma i que s’allotja allí seguint els passos del Capità Leonello.
PREU
Pati i club: 30 €
Llotja correguda: 25 €
Amfiteatre: 15 €

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X