No et perdes l’estrena nacional de «El trueque”, descobreix la comèdia “Otra vida”, gaudeix de la sarsuela amb “Agua, azucarillos y aguardiente” i per als més xiquets, teatre en anglés amb “Kids & Stories: The three little pigs“.
El dijous 17 novembre a les 20:30h arriba l’estrena nacional de l’obra “La barata”, de Thomas Middleton i William Rowley. Aquesta producció de Cia.. Ferroviària, Teatre Principal d’Alacant i TEADA compta amb la direcció de Paco Macià i amb Eloísa Azorín, Kike del Riu, Iván Gisbert, Raquel González, Pollux Hernúñez, Diego Juan i Paco Peraille en l’elenc.
“EL TRUEQUE” (The Changeling, Thomas Middleton i William Rowley, 1622) és l’única obra teatral del renaixement anglés que està localitzada històricament a Alacant, concretament a l’Església de Santa María i el Castell de Santa Bàrbara, llocs emblemàtics de la ciutat. Posem en escena la “Premier” de la versió en castellà del drama, celebrant enguany el quatre-cents aniversari de la seua estrena en anglés.
Un poderós Senyor alacantí vol casar a la seua filla amb un noble al qual ella no desitja, perquè està enamorada d’un altre cavaller al qual acaba de conéixer. Per a truncar els desitjos del seu pare, requereix dels serveis d’un criat deforme perquè solucione el problema amb falses promeses. D’aquesta manera, la qual cosa al principi sembla un simple joc d’enamoraments i enganys acaba convertint-se en una dura història de passions i traïcions que convergeixen en un brutal desenllaç.
PREUS
Pati i Club: 20€
Llotja correguda: 15€
Amfiteatre: 10€
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)
Dissabte que ve 19 de novembre a les 12h arriba al Principal una nova sessió de “KIDS & STORIES”, el projecte del Teatre Principal que proposa un espai exclusivament dissenyat per als xiquets de la casa. En aquesta ocasió és el torn de “Kids&Stories: The three little pigs”.
Una versió original on tres entremaliats cerditos, Brad Pig, Gregory Pig i Johny Pig ens faran cantar, bufar, carregar rajoles i palla, decidir camins… i gaudir de la seua aventura.
PREU: 5€
El dissabte 19 de novembre a les 20h LAZONA ens porta “Otra Vida”, d’Oriol Tarrason. Amb Beatriz Carvajal, Beatriz Arjona, Juan Fernández i Juan Gea en l’elenc.
Té setanta anys i es diu Marta. Però a ella mai li va agradar aqueix nom. A partir de hui es dirà Solange. Decidida a canviar de vida es disposa a convéncer a Ernesto i Mateo, els seus vells i apàtics amics, que als tres encara els queda molt per viure. Les ganes de Solange per començar una nova vida acabaran provocant un munt de situacions absurdes i divertides que transformarà als nostres protagonistes per sempre. Però començar una altra vida no serà tan fàcil com ella cree.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)
El diumenge 20 novembre a les 18h Materlírica Espanya torna al Principal per a presentar-nos la sarsuela «Agua, azucarillos y aguardiente».
Obra emblemàtica del gènere xic de Madrid. En un ambient estiuenc d’alegria, els escarceos del fill d’un exministre, amb una xiqueta cursi i pobra, s’alternen amb els embolics amorosos entre Pepa i Manuela, dues aiguaderes que han compartit sengles nuvis, Lorenzo i Vicente. Gracia i saler madrileny, casticisme espurnejant.
PREU
Pati i club: 35 €
Llotja correguda: 25 €
Amfiteatre: 18 €