Dijous que ve 27 d’octubre a les 20:30h Opera2001 ens porta l’aclamada òpera “La Bohème”.
L’acció transcorre en Paris, en el barri Llatí cap a l’any 1830, i descriu els precaris i tumultuosos amors dels «bohemis» Rodolfo i Mimi, Marcelo i Musetta. En una mansarda comparteixen vida quatre amics on fa fred i condeix la fam. El poeta Rodolfo, el pintor Marcello, el músic Schaunard i el filòsof Colline confronten les vel·leïtats de la modesta costurera Mimi i l’escandalosa cantant Musetta.
PREUS
Pati i Club: 48€
Llotja correguda: 36€
Amfiteatre: 26€
El divendres 28 d’octubre a les 20:30h DDCdanza Daniel Doña presenta “Entre fils i ossos”.
Entre fils i ossos, l’últim imaginari coreogràfic de la companyia DDCdanza dirigida pel ballarí i coreògraf Daniel Doña, commou i agita la memòria històrica més recent del nostre país amb una visió sincrética, feminista i desprejuiciada, que transforma el sofriment, la por i la tragèdia en un cant de llibertat. Entre fils i ossos és queixa i denúncia, justícia poètica expressada des d’una dansa d’avantguarda, que transita per la tradició i la contemporaneïtat.
PREUS
Pati i Club: 28€
Llotja correguda: 20€
Amfiteatre 12€
DESCOMPTES
20% Estudiants de Dansa

El dissabte 29 d’octubre a les 12h tindrem una nova sessió de teatre en anglés per als més xicotets en l’hall del Teatre Principal. És el torn de “Kids & Stories: Cinderella“.
Una Ventafocs molt particular necessitarà la vostra ajuda per a contar la seua història. Música, ball i dues germanastres superdivertidas que et faran riure de valent. Un conte per a xicotets i majors amb tots els ingredients del clàssic, però amb una visió nova que ens recordarà que la màgia existeix i els somnis es poden complir.
PREU: 5€
El dissabte 29 d’octubre a les 20h i el diumenge 30 a les 18h OKAPI PRODUCCIONS ens porta “Ser o no ser”, de William Shakespeare. Amb l’adaptació de Bernardo Sánchez Salas i amb la direcció de Juan Echanove. Aquesta obra compta amb Juan Echanove, Lucía Quintana, Ángel Burgos, Gabriel Garbisu, David Pinilla, Eugenio Villota i Nicolás Illoro en l’elenc.
La Companyia teatral del matrimoni Tura s’instal·la en un teatre per a assajar Gestapo!, una obra que satiritza l’amenaça mundial que suposen Hitler i el nazisme. Alhora, representen Hamlet, el vers del qual “ser o no ser” serà la clau d’un affaire extraconyugal. Però els problemes se’ls multiplicaran en tots els ordres: les autoritats poloneses prohibeixen estrenar Gestapo! per a evitar represàlies d’Hitler; el que no impedirà que Alemanya envaïsca Polònia.
Amb el teatre semidestruït pels bombardejos, els actors de la Companyia hauran d’enginyar una doble trama teatral per a desactivar el lliurament d’un document que acabaria amb la Resistència i per a fugir de Polònia a Anglaterra, terra de Shakespeare. Això suposa que siguen ells mateixos els qui es facen passar per nazis. Enmig d’aquesta peripècia, els Tura hauran de solucionar la irrupció en el seu matrimoni d’un jove aviador de la R.A.F., que ha convertit la seua vida conjugal en un vaudeville: encara més teatre.
PREU
Pati i club: 25 €
Llotja correguda: 18 €
Amfiteatre: 12 €
DESCOMPTES
25% +65 anys
25% – 25 anys
50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats (D)