Màgia, teatre, dansa i cinema protagonitzen enguany la programació del dècim tercer Festival Jajaja Riures Nadalencs que organitza la regidoria de Cultura de l’Alfàs del Pi amb l’objectiu de proporcionar als xiquets i xiquetes del municipi una oferta d’oci de qualitat durant les vacances escolars.

El Festival Jajaja va arrancar dijous passat amb la companyia Alodeyá i el seu espectacle ‘Són records’, una proposta coreografiada de dansa, teatre, poesia i circ que es mesclen a ritme de música en directe, composta per Sofía Díaz que ha sigut Premi del Jurat al Millor Espectacle del Off de Carrer dels Pilars 2015 de Saragossa i el Premi Creacions del Circ Aragonés 2015

Com a novetat enguany, la regidoria de Cultura ha programat una competició de breakdance, en col·laboració amb l’associació Paradís Urbà, pensada per a menors de 15 anys, en la qual un grup de tres aspirants ballaran per guanyar la corona. Una iniciativa dirigida al públic familiar, per a gaudir amb els balls dels participants, que tindrà lloc el divendres 27, a les 17.30 hores, a la Casa de Cultura. L’entrada serà gratuïta.

Com és habitual, el festival inclou un cicle de cinema infantil solidari, en col·laboració amb el Festival de Cinema de l’Alfàs del Pi. Es projectaran diferents pel·lícules, els dies 30 de desembre, 2 i 4 de gener. Totes les funcions seran a les 17.30 hores a l’auditori de la Casa de Cultura.

A més, l’obra ‘Les Tres Reines Magues’, basada en el conte que va escriure Gloria Fuertes en 1978, arribarà aquest dissabte 28 de desembre a la Casa de Cultura de l’Alfàs en forma de teatre-musical gràcies a la proposta de la companyia càntabra Grup Expression. “Una obra amb coreografies i música en directe, amb un disseny fresc i especial que agradarà tant a xicotets com a majors”, ha destacat Casat. La funció serà a les 17.30 hores.

El divendres 3 de gener, les famílies podran gaudir amb Mag Magic de València, que posarà en escena el seu espectacle ‘Imaginamagia’. Serà a les 17.30 hores, a la Casa de Cultura.

El Festival Jajaja conclourà el diumenge 5 de gener, a les 17.00 hores, amb ‘Rapunzel, el musical’, a càrrec de la companyia Comedyplan de València. A continuació, donarà inici la tradicional Cavalcada de Reyes, que recorrerà els principals carrers del nucli urbà per a finalitzar en la carpa municipal, on les seues Majestats faran lliurament dels regals.

Les entrades per als espectacles -2 euros- es podran adquirir el mateix dia en la taquilla de la Casa de Cultura. Per al cinema solidari s’ha establit un donatiu de 2 euros. Des de la regidoria de Cultura de l’Alfàs del Pi s’anima a tots els xiquets i xiquetes de l’Alfàs del Pi i comarca a gaudir amb el dècim tercer festival infantil Jajaja Riures Nadalencs.