Aquest divendres 15 a les 20:30h gaudeix de l’obra “Ojos que no ven” de Natalia Mateo.

La funció es desenvolupa en la “Nit de NADAL”, moment de celebració familiar.

Aquesta família ha de seguir unes certes regles: No es pot parlar d’uns certs temes, cal mirar cap a un altre costat quan alguna cosa et fa mal, esquivar els ganivets i sonreir, gens de política, no s’esmenta l’oncle Andrés ni es pregunta on estarà?… i per descomptat si dubtes en una resposta, mira a la teua mare que ella sabrà el que has de dir. I si aconsegueixes eixir il·lés, només et quedarà la ressaca, alguna xicoteta ferida en l’ànima i molta il·lusió perquè arribe la pròxima.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

Bono Teatro

15% Aturats (D)

Aquest dissabte 16 a les 12h torna KIDS&STORIES. Arena Aprén ens porta Kids & Stories “Good Morning Tree”, un contacontes en el qual els més xicotets gaudiran aprenent.

La gran pomera del bosc, ens mostra el pas de les estacions a través de les seues branques. Un contacontes molt sensorial on percebre les olors, textures, sons i colors del bosc al llarg de l’any.

PREU

5€

Aquest dissabte 16 a les 20h Ignacio García May ens presenta “Torquemada”, espectacle teatral basat en la tetralogia de les novel·les de Benito Pérez Galdós.

L’obra compta l’ascensió i caiguda de Francisco Torquemada, miserable usurer de barri que presumeix de descendir del cèlebre inquisidor. Després d’una sèrie d’esdeveniments es converteix primer en empresari respectable, després en senador, i més tard en marqués. Finalment es veu obligat a qüestionar el sentit de tota la seua escalada social en trobar-se cara a cara amb la malaltia i la mort.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

Bono Teatro

15% Aturats (D)

Aquest diumenge 17 a les 18h arriben els concerts “An evening with the real blues, John Primer & Keith Dunn”.

Aquest xou és una sèrie de concerts on es presenten autèntics artistes de blues, de reconegut prestigi internacional i músics de primer nivell. Aquests han sigut nominats/guardonats pels més prestigiosos premis, com els “Grammy” o els “Blues Music Awards” .

PREUS

Pati i Club: 30€

Llotja correguda: 20€

Amfiteatre: 15€

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com