Aquest dimarts passat 18 de febrer de 2020 vam tindre a Caldearte al músic i cantant peruà David Álvarez (Solista i acompanyant de diferents cantants dins i fora del territori nacional, en els gèneres de: Música criolla peruana, bolero, tango, trova, jazz i bossa nova entre altres) i va ser una entrevista molt fluida en la qual podem recalcar l’honestedat i claredat del nostre convidat. Entre altres temes, ens va parlar sobre la falta de costum dels alacantins per consumir música en directe i de la importància dels auditoris a les ciutats que vulguen promoure aquest format.

David al setembre de l’any passat va complir 43 anys de vida artistica (Músic, compositor, cantant, arranjador, coreògraf, productor artístic, professor de Danses Afro Peruanes, Calaix Peruà, Tècnica vocal, Guitarra i Harmonia; creador dels mètodes de Rítmica Corporal i Intel·ligència Interior) i ens va regalar per al nostre programa i oïdors un acústic digne d’atenta escolta.

Una altra de les coses que ens va cridar l’atenció va ser el virtuosisme de l’artista a l’hora de tocar (acariciar) la guitarra i la sinergia amb la veu, donava la sensació que eren dues persones i no una.

David toca habitualment a la província d’Alacant en diferents locals i sales habilitades per a la música en viu, i des d’ací recomanem a tot aquell que tinga l’oportunitat al fet que acudisca a gaudir del seu art i talent.

Podeu escoltar el programa complet des d’aquest enllaç: https://www.ivoox.com/47902764

La setmana anterior a l’esmentat David Álvarez gaudim d’una entrevista carregada d’energia positiva i coherència amb la reconeguda actriu, presentadora i periodista Miriam Díaz-Aroca.

Miriam ens va parlar sobre valors, principis i eines per a aconseguir nostres propositos, sent nosaltres mateixos sense trepitjar a ningú, recalcant que «ara és el moment» i que ens trobem socialment en «temps de descompte».

Programa complet: https://www.ivoox.com/47645077

I per a finalitzar, el dia 4 de febrer vam tindre amb nosaltres al gran actor de doblatge Jordi Brau conegut per doblegar a actors com Robin Williams, Tom Hanks i Tom Cruise entre molts altres.

Va ser un programa molt emotiu, divertit i complet, no sols per l’agradable entrevista sinó per la ficció sonora que es va emetre. La diferència és que aquesta vegada no sols actuaven actors de la plantilla de Caldearte, sinó que Jordi el nostre convidat, va col·laborar amb nosaltres en la mateixa tornant a interpretar aqueix conegut i peculiar personatge que un dia va donar vida el mort Robin Williams: la Senyora Doubtfire. Us recomane que no us perdaís aquesta divertisima ficció sonora i si us abelleix el programa complet. https://www.ivoox.com/47339191

I com a colofó, igual que en tots els programes tenim una o diverses ficcions sonores, a Caldearte comptem amb el luxe de tindre en la nostra plantilla una persona com Nacho Delgado, encarregat de «Essència» secció de reflexions. Nacho va agafar el testimoni de David Sandoval que fins ara s’encarregava de «Espai de reflexió».

Amb això m’acomiade fins dins d’uns quinze dies. Una abraçada lectors i moltes gràcies.